Ferielejligheder Villa KarolinaSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

En ideel beliggenhed for en fredelig familieferie 😃 Apartments Villa Karolina ligger i Sukošan kun få meter fra stranden og tilbyder deres gæster mulighed for en fredelig familieferie. Anlægget har 6 boligenheder. Vi tilbyder dig 5 lejligheder og 1 studielejlighed. Hver af lejlighederne har en stor terrasse med (for det meste) udsigt over havet. Der er også en børnepark med bordtennis, samt en udendørs grill med plads til socialt samvær. Lejlighederne har et fuldt funktionelt køkken (køleskab, kogeplader, tallerkener...), LCD satellit-tv, aircondition, toilet, store dobbeltsenge, parkering og WI-FI internet til hver lejlighed. Anlægget er beliggende i en rolig beliggenhed uden for mange menneskemængder. Byens centrum ligger 5 minutter væk til fods, og Zadar lufthavn og byen Zadar er kun 10 kilometer væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning til lejligheden er mulig efter kl. 16.00 (i tilfælde af aftale kan det ske tidligere), og udtjekning er kun muligt indtil kl. 10.00. Forskudsbetalingen er 30% af den samlede pris for den reserverede bolig. Resten af beløbet betales ved ankomst, udelukkende kontant. Kæledyr er ikke tilladt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved reservation har hver gæst en frist på 7 dage til at betale forudbetalingen. Efter betaling beholder vi forudbetalingen som bekræftelse af reservationen. Det er kun muligt at anmode om tilbagebetaling af forudbetalingen, hvis der er et aktivt rejseforbud på tidspunktet for den planlagte ankomst.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Med en forudgående anmodning kan vi også sørge for transport fra lufthavnen til anlægget eller på ruter efter gæsternes ønsker. Værten er altid tilgængelig og kan hjælpe dig med at organisere udflugter, eventuelle råd osv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Karolina
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mateo Čakarun
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Hej kære gæster 😃 Tak fordi du besluttede at kigge på vores lejligheder! Jeg håber, du kan lide det, og at du vil besøge os, hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg hedder Mateo, jeg har dyrket turisme hele mit liv, og jeg kan ikke vente med at svare på alle dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte mig når som helst på dagen. Jeg ønsker dig en god og afslappende sommerferie!

Ferielejligheder Villa Karolina annonce er blevet set 3442 gange siden 10.01.2024.