Ferielejligheder RelaxSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er beliggende i et familiehus, i en rolig del af Sukosan, 60 m fra havet, 15 minutters gang til centrum. Gæsterne har til deres rådighed to komfortable to-værelses lejligheder med havudsigt og en separat indgang. Hver lejlighed er fuldt og moderne udstyret med aircondition, SAT/TV og Wi-Fi internet. Der er parkering til hver lejlighed, og gæsterne kan benytte grillen. I nærheden ligger en åben legeplads med faciliteter for børn, en basketballbane og en beachvolleybane. Vi ønsker dig et behageligt ophold hos os.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Gæsten ankommer til lejligheden kl. 14.00 og forlader den kl. 10.00. Gæsten betaler 30 % forud af den samlede pris og betaler resten af beløbet ved ankomst. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi refunderer forudbetalingen, hvis gæsten annullerer reservationen 2 måneder før den reserverede ankomstdato. Refusionsomkostninger afholdes af gæsten.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1.2 km
  • Posthus: 1.2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 12 km
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 80 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 12 km
  • Kasino: 12 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Vi tilbyder bøje eller kaj til gæstebåde. Vi tilbyder strandstole.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Relax
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Piotrków Trybunalski,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2022
Sylwester J.

Vi tilbragte 10 smukke dage med dig, Franić, som virker for korte set fra et par dage efter vores hjemkomst. Begge lejligheder (fordi den anden var lejet af vores venner, som vi rejste med) levede fuldt ud op til vores forventninger og behov. Terrasser på flere sider af lejligheden er en rigtig god løsning, når du vil overliste den brændende sol. Fra lejlighederne meget tæt på strandene 50-100 m (afhængigt af det valgte sted på stranden), kan du endda se børnene lege på stranden fra terrassen. Udsigt over havet, øerne og Velebit spænder fra den modsatte side. Tæt på markedet, bageri, frugt og grøntsager, restaurant - ca. 200 m, og de ligger ved siden af hinanden. Kvarteret og stranden er stille og fredeligt. Fuld afslapning garanteret. I nærheden af langrends- og cykelruter. Jeg valgte personligt den 5,2 km lange Trip Stanza-rute. For dem, der ikke er tilfredse med svømning, snorkling, jogging og solbadning, anbefaler vi ture og sightseeing ikke kun af Sukosan, men også andre steder. Placeringen af Sukosan tillod os at besøge Zadar og Šibenik. Vi var også i Krka National Park (vandfald), ved udsigtspunktet Kamenjak, hvorfra man kan se Vrana-søen og Adriaterhavet. Vi besøgte endda Cerovackie-hulerne, der åbnede for en måned siden, og den smukke dal ved floden Zrmanja, hvor film om Winnetou blev optaget. Vi er selvfølgelig klar over, at der var mange flere muligheder for sightseeing, men der var ikke tid nok. Hvad angår værterne, var de meget høflige og gæstfrie. De er klar til at hjælpe og støtte med råd, sprogligt forståelige under samtaler. Vi vil gerne takke fru Matylda for courgettepandekagerne, en monstrøst stor, men yderst velsmagende traditionel Peka-ret (vi observerede også Værtens store engagement her) og afskedssuvenias. Vi lovede, at vi ville komme tilbage, så... hvis vi var tolerable fra vores værters synspunkt, og hvis vi kunne, ville vi vende tilbage til dette smukke sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Gründelhardt,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2022
store

Jeg var tilfreds med alt, meget god beliggenhed lejlighederne har alt hvad du behøver. Familien er meget sød, venlig og er der, hvis du har brug for noget!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Żary,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2021
jeg anbefaler

Alt som beskrevet, ejerne er venlige, sympatiske, de vil overraske dig med en tilberedt middag, udsigt over havet (stranden), stilhed, fred, ikke overfyldt strand. Jeg anbefaler.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Matilda Franić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg vært, der sørger for, at kunden er fuldt ud tilfreds med den service. S glæder hver ny gæst. Med alle mine gæster, jeg bifalder og behageligt ophold i vores lejligheder.

Ferielejligheder Relax annonce er blevet set 54314 gange siden 05.03.2017.