Ferielejligheder Punta AquaSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sukošan og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vila Punta Aqua er luksuriøst indrettet i en moderne og funktionel stil, ideel til at nyde skyggen af ​​oliven og i havet med en smuk sandbund. Det er kun få meter fra stranden. Det er opdelt på 3 etager. I stueetagen er der en tre-værelses lejlighed med 3 badeværelser og et ekstra toilet og en stor terrasse på 35m2. På første sal er en to-værelses lejlighed med 2 badeværelser og et ekstra toilet. Den store balkon på 37m2 er ideel til afslapning og nyder den smukke havudsigt. På anden sal er en luksuriøs 1 værelses lejlighed med et badeværelse og et ekstra toilet. Lejligheden har en dejlig rummelig balkon med udsigt over havet. Denne villa er ideel til at nyde, ferie og socialisere med en smuk havudsigt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Villaen har lavt energiforbrug. Det har et indbygget varme- og kølesystem, som giver en behagelig følelse i hjemmet. Enheder er i hvert værelse. Lør / tv i alle værelser. Vaskemaskine, opvaskemaskine, induktions komfur, solpaneler, parkering
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Punta Aqua
Andrijana Krstić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Punta Aqua annonce er blevet set 33244 gange siden 14.06.2018.