Ferielejlighed ComoSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Lejlighed Como i Sukošan, din feriebolig 30 m fra havet. Ideel til sejlere, bøje foran huset. For fartøjer op til ca 8m (sten på bøjen 4-5 t.) Huset ligger i en forholdsvis rolig del for enden af byen, lige ud til havet og der er flere strande (grus) lige uden for døren , samt restauranter, en strandbar og et lille supermarked. Huset er omgivet af en grøn have med blomster, oliven og frugttræer og har en dalmatisk charme. Lejligheden byder på alt hvad du behøver til en afslappende ferie, uanset om du er med familie eller venner. Lejligheden har (gratis internet) WiFi, en overdækket udendørs terrasse, SAT TV, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Og 2 soveværelser, hver med en dobbeltseng. Lejligheden har ikke havudsigt. Husets strand ligger dog kun 30 meter fra lejligheden og er kun adskilt af en vej.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der kræves et depositum på 25% af reservationsbeløbet, og resten betales 6 dage før ankomst. Alt sammen af virman.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Lejer har ret til at træde tilbage fra kontrakten inden lejemålets begyndelse. I tilfælde af en sådan annullering vil udlejer kræve kompensation som følger: Hvis gæsten annullerer reservationen, pålægges følgende gebyrer: Hvis gæsten afbestiller mindre end 90 dage før ankomst, tilbageholdes depositum som et administrations- og ekspeditionsgebyr. 90-63 dage før reservationsdatoen vil 50% af reservationsprisen blive tilbageholdt som afbestillingsgebyr. 62-35 dage før reservationsdatoen vil 70% af reservationsprisen blive tilbageholdt som afbestillingsgebyr. Fra 34 dage før ankomst tilbageholdes 80% af reservationsprisen som et afbestillingsgebyr.
Afstande
  • Strand: 20 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Posthus: 1.1 km
  • Tankstation: 1.2 km
  • Lufthavn: 12 km
  • Lystbådehavn: 1.4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Como
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Daniel Hoeppner
Taler:
Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Vi er en familie værtsfamilie Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores gæst. Og vi ønsker dig et behageligt, afslappende ophold i lejligheden Como Sukošan.

Ferielejlighed Como annonce er blevet set 2849 gange siden 13.07.2023.