Ferielejlighed AnteaHvar Sućuraj - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Antea ligger på øen Hvar i Sucuraj på sydsiden af øen i første række til havet. Lejligheden er en boligenhed i et privat hus, som tilbyder fuldstændig ro under dit ophold, da du er de eneste gæster i bygningen. Anlægget er omgivet af grønne områder, og i umiddelbar nærhed er der en sten- og klippestrand på den mest solrige ø i Kroatien. Lejligheden er fuldt udstyret og består af 2 soveværelser, badeværelse og toilet samt stue, spisestue og køkken. Ydersiden af lejligheden giver masser af skygge samt grillplads. Lejligheden har aircondition, wifi og parkering er til rådighed. Det eneste du skal gøre er at lægge et håndklæde over skulderen og gå et par sekunder til havet, og stedets centrum med restauranter og andre faciliteter er kun få minutters gang væk. Vi glæder os til at se dig i Apartment Antea. Kom og slap virkelig af i en lille by på Hvar!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejlighed Antea har check-in efter kl. 14.00, mens udtjekning er indtil kl. 10.00. Ved reservation er det nødvendigt at betale et gensidigt aftalt beløb af forskuddet, mens resten betales ved ankomst til anlægget. Reservationer foretages enten via e-mail eller mobiltelefon. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Lejlighed Antea tilbyder mulighed for berettiget afbestilling, op til 30 dage før ankomst med tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Posthus: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Antea
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zvonimir Vukojević Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Mere om ejeren

Velkommen til lejligheder Zvone. Vi står til din rådighed for al information, og vi besvarer gerne alle dine henvendelser. Behagelig søgning efter din bolig under en velfortjent ferie :)

Ferielejlighed Antea annonce er blevet set 9467 gange siden 18.05.2022.