Ferielejligheder NakićStobreč - Split og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Stobreč og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne ligger væk fra Split 7 km 10 minutters kørsel, centrum af Stobreč 1 km, nærmeste læge 400 m. Der er 2 indkøbscentre inden for 3-4 kilometer fra ejendommen. Afstand fra havet 5 minutters gang fra byens centrum 10 minutters gang. Nær 30 m fri fodbold-basketballbane. I udvej er der en stor promenade med mulighed for at gå rundt på sandstranden inde i bugten. Udvendig i huset, parkering med videoovervågningssystem. Hver lejlighed har eget køkken, toilet, strygejern, hårtørrer, kaffemaskine, mikroovn, kedel, smart tv, aircondition.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling går gennem en udenlandsk valuta konto eller ved ankomsten af en gæst i en genstand Ankomsttid 14:00 Afgangstid 11:00 h. Forskudsbetaling er prisen på en overnatning Turist skat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 7 km
  • Jernbanestation: 7 km
  • Lufthavn: 24 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 1.1 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 80 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nakić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Kyiv,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2019
Vidunderlig tid på et vidunderligt sted!

Vi nød en fremragende indkvartering på Apartman Nakic, og vi vælger det igen, hver gang vi er tilbage i Kroatien. Vores værter overskredet vores forventninger på alle mulige måder - de var utroligt varme, tankevækkende og hjælpsomme med alt hvad vi havde brug for og videre. Lejligheden ligger i et helt nyt hus med alt nødvendigt moderne udstyr (inklusive en grill uden for huset, vi brugte det et par gange til at lave fisk. Det var lækkert!), Smagfuldt design og en dejlig lille have i baghaven. Det ligger i et fredeligt, roligt sted kun 5 minutters gang fra stranden. I nærheden er der også en stor pizzeria Margharita (piza Domaca er simpelthen den bedste pizza, vi nogensinde har prøvet). Du kan ikke finde et bedre sted at bo med børn. Jeg vil bestemt anbefale dette sted til alle, der vil få hvile fra byernes støj og haste.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Houten,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Nakić, Juni 2019
Meget flot lejlighed til en god pris!

Vi er netop vendt tilbage fra en kort tur til Kroatien. Fordi vi rejser med 2 små børn (1 af næsten 3 år og 1 af 10 måneder) var det ret svært at finde en egnet lejlighed nær stranden. Til sidst fandt vi en lejlighed her. Vi blev modtaget meget venlig, selvom det allerede var kl. 22 om aftenen. Lejlighed meget rummelige og virkelig god ren. 2 rummelige soveværelser med en dobbeltseng hver og en sovesofa i stuen. Lejlighed med god aircondition og meget gode mørklægningsgardiner. Stort køkken med komfur, stor fryser og stort køleskab og mikrobølgeovn. Nice badeværelse med bruser med godt varmt vand og tilstrækkeligt pres! Vi havde en leje bil men lejligheden er virkelig inden for gåafstand af stranden. God pizzeria 150 meter fra lejligheden, også i centrum af Stobrec masser af hyggelige spisesteder. Den store fordel for os var, at ejeren havde en lejerseng og høj stol til os, da vi ikke kunne tage dette på flyet. Vi har også set den mindre lejlighed og det var meget rent og perfekt til en lille familie (1 soveværelse og en sovesofa i stuen). Hvis vi nogensinde går til Kroatien igen, vil vi helt sikkert komme tilbage til Nakic familien!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra hollandsk - Vis original
Ejernes svar
ANTONIA NAKIC

tak for de gode ord for dig har jeg kun rosende ord, meget gode og kulturelle gæster Meget behageligt overraskede du mig, da jeg kom ind og så lejligheden helt taknemmelig igen en gang du er altid velkommen

Cernik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Nakić, Juli 2018
Ferie anbefaling

Vi tilbragte første gang i Stobrec med familien Nakić. Lejligheden er nyrenoveret, meget pæn og udstyret med faciliteter og apparater fra hårtørrer til vaskemaskinen. Værtinden er meget tilgængelig og åben og stræber efter sine gæster. Lejligheden ligger inden for rækkevidde af stranden, så du behøver ikke at gå længe nok, især hvis du har små børn. Vi vil anbefale lejligheder Nakić for venlighed og indsats for husholderske og hele familien, de smukke lejligheder og strandene, samt det fredelige sted, der passer perfekt til familier med børn.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Antonia Nakic

Mange tak for en vidunderlig kommentar og du var en vidunderlig gæst. Du er altid velkommen .. VELIKI POZDRAV ...

Vis alle anmeldelser
Antonia Nakić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Ung ambitiøs, kommunikativ altid klar til at hjælpe og betjene alle sine gæster.

Ferielejligheder Nakić annonce er blevet set 27179 gange siden 26.05.2017.