Sommerhus MStarigrad Paklenica - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Starigrad Paklenica og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden i "Lille hus ved havet" ligger i Kozjača - Paklenica Riviera, omkring 10 km fra Starigrad Paklenica. Anlægget er omgivet af fyrretræer, første række til havet, med egen strand få skridt væk fra den rummelige terrasse. Nærhed til Paklenica National Park, lange vandrestier i Velebit Nature Park, rafting på Zrmanja-floden, Paklenica Riviera cykelstier, et stort udvalg af restauranter med dalmatiske retter, er blot nogle af grundene til en ideel familieferie. Byen Zadar - et førende turistcenter fyldt med historiske og kulturelle seværdigheder er omkring 45 km væk. Lejligheden er beregnet til et behageligt ophold på 2 + 4 personer (60 m*2). Udover et soveværelse (dobbeltseng), en rummelig stue med 2 senge, har lejligheden et veludstyret køkken og en stor terrasse med en perfekt udsigt over Velebit-kanalen (20m*2). Ved siden af terrassen er din egen grill til din rådighed. En række trin fører ned til sin egen strand lige ud til havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling for reservation er 20% af den samlede pris for overnatning. Betaling til IBAN-konto hos facilitetsejeren. Resten betales kontant på ankomstdagen eller til kontoen inden ankomst. Tidspunktet for indrejse til lejligheden er fra kl. 14.00, og tidspunktet for afrejse er indtil kl. 10.00 om morgenen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 7 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 7 km
  • Posthus: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Nationalpark: 8 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand,
Ekstra tilbud
Sammen med den obligatoriske velkomstdrink og frugt gør vi vores bedste for at gøre dit ophold uforglemmeligt. Blandt turistattraktioner fremhæver vi Paklenica National Park - kløfterne Velika og Mala Paklenica, med over 150 km præparerede vandrestier og et klatreområde med næsten 400 klatreruter af varierende sværhedsgrad og længde. Karst-undergrunden bugner af smukke huler, hvoraf tre kan besøges i umiddelbar nærhed - Manita peć, Modrić-hulen og Cerovačke pećine. For cykelentusiaster har det nærliggende område omkring 40 km mountainbike-stier, der fører gennem et karakteristisk landskab, der veksler mellem hav- og bjerglandskaber og berører attraktive historiske og naturlige steder. Mens du nyder det krystalklare hav, kan du forbedre din ferie ved at rafte eller sejle i kano på Zrmanja-floden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus M
Matea Zovko
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus M annonce er blevet set 3026 gange siden 20.01.2023.