Sommerhus ErikaHvar Stari Grad - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Hvar Stari Grad og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Dette smukke dalmatiske renoverede stenhus er udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Det ligger i hjertet af byens centrum, kun få minutter fra alle faciliteter, herunder gode restauranter, caféer, supermarkeder, delikatesser, fisk og grøntsager markeder og meget mere. På trods af at den ligger i hjertet af byen, er det ydre rum gemt af forbipasserende vis, så du har fuldstændig privatliv. Huset består af 3 etager, med stue, køkken og gård med grill. Den åbne trappe fører til første sal hvor der er et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. På anden sal, som normalt er begunstiget af de yngste familiemedlemmer, er der et andet soveværelse med 2 separate senge, som kan tilsluttes til en stor, hvis det er nødvendigt. Over denne etage er et hems med to separate senge. In-house faciliteter inkluderer: trådløs internetadgang, tv i stuen, og soverum, vaskemaskine og aircondition. På samme sted en tre værelses lejlighed med terrasse!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid fra kl. 15.00 til 23.00 og afrejse til kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 200 m
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ligesom alle andre huse i byens centrum har dette hus ikke egen parkeringsplads. Der er mulighed for parkering på et af de tre parkeringspladser i centrum, et par minutter til fods, betaler 11-15 euro om dagen eller 8-10 kn pr. Time. Foruden gebyr parkering er der også to steder i nærheden af huset langs vejen, hvis du finder en ledig stilling. I byens centrum er der mulighed for at leje biler, motorer, både, cykler og organisere daglige udflugter til nabolande.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Erika
Katarina Lučić-Lavčević Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Unge business kvinde meget munter person. Tilbring min fritid med familien, med to smukke børn og kone. Du kære gæster på alle tidspunkter til rådighed. Jeg ønsker dig en varm velkomst til min lejlighed og det smukkeste sted på øen Hvar!

Sommerhus Erika annonce er blevet set 11682 gange siden 21.05.2019.