Ferielejlighed Villa GenovevaSrima - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og moderne lejlighed på første sal i et familiehus i et lille og roligt sted Srima. Anden række til havet, 140 m fra den smukke stenstrand (Blå Flag). Lejligheden råder over 75 m2 (toilet og bad, to soveværelser, køkken, spisestue og stue) galleri med bad og toilet samt en semi-overdækket terrasse på 14 m2. Estimeret antal personer er 6 (værelser 4, galleri 2) Fuldstændig dekoreret med kvalitetsmøbler og udstyr (satellit-tv, internet, LCD-tv, radio, opvaskemaskine og vaskemaskine, hårtørrer, mikroovn, vandvarmer, 2 klimaanlæg) vil tilfredsstille gæster, der vil have mere. På grund af sin størrelse er den ideel til to familier. Srima er beliggende nær byen Vodice, et berømt sommerferiested med alle de nødvendige faciliteter til hvile og rekreation og to nationalparker: NP Kornati og NP Krka.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 30% forudbetaling på kontoen, og resten kontant ved ankomst. Priserne er for 6 personer. Det foretrukne tidspunkt for ankomst og afgang er lørdag - ankomst fra kl. 14, afgang indtil kl. 10.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 11 km
  • Lufthavn: 70 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 1.5 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstgave - inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Villa Genoveva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Wałbrzych,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juni 2023
Fantastisk

Super lejlighed - stor, ren, pænt møbleret, med alt hvad du behøver for at føle dig godt tilpas (veludstyret køkken, to badeværelser, terrasse, parkeringsplads). Fantastisk strand i umiddelbar nærhed. Værten var i kontakt med os hele tiden, venlig og villig til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Vi følte os hjemme. Mange tak.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Kære Katarzyna,

Jeg er meget glad for, at du var tilfreds med vores lejlighed. Vi vil blive ved med at gøre vores bedste for at gøre opholdet i vores lejlighed mere bekvemt, og vi kan fortsætte med at levere den bedst mulige service og indhold til vores gæster. Jeg håber, at vi får muligheden for at være vært for dig igen i vores lejlighed. Bedste hilsner til hele familien. I.Srdelic

Leszno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2022
Polecamy Villa Genoveva!

Vi tilbragte næsten to uger i lejligheden Genoveva /3 - 15. juli 2022/ og vi følte os hjemme der. Værten tog personligt imod os og præsenterede lejligheden. Der var også gaver til os: grappa, vin, vand og slik. Lejligheden er fuldt udstyret med enheder / vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, strygejern, hårtørrer /, håndklæder og rengøringsmidler. Lejligheden er meget ren og ryddelig, beliggende 3 minutter fra den urørte strand. Vi er meget tilfredse med opholdet og anbefaler oprigtigt Genoveva-lejligheden. Tak Ivica.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Kære Elzbieta

Endnu en gang tak for, at du har valgt vores lejlighed til din ferie i Srima. Du og din familie var meget gode, rolige og høflige gæster, de gæster alle gerne vil have. Vi vil blive ved med at gøre vores bedste for at gøre opholdet i vores lejlighed mere bekvemt og behageligt. Jeg håber, at vi får mulighed for at se dig igen i Srima.

Legnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juni 2019
Super!

Komfortabel, velplejet, ren lejlighed. Fuldt udstyret. Dejlig og meget hjælpsom ejer. Meget tæt på stranden. Jeg anbefaler hjerteligt. Vi er meget glade for at blive.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
moderfår

Kære Ewe, vi er glade for, at du var meget glad for at bo i vores lejlighed i vores smukke Srima. Jeg tror, at vi vil have mulighed for at være vært for dig igen i den nærmeste fremtid.

Vis alle anmeldelser
Ivica Srdelić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

For at gøre dit ophold i vores lejlighed så behageligt som muligt, er du velkommen til at kontakte værten for alle forespørgsler og anbefalinger. Vi hjælper dig med at gøre dit ophold i Srima så lykkeligt som muligt og få mest muligt ud af din ferietid. Værterne taler kroatisk og engelsk. . Mr. Srdelić er en B.Sc. Econ. , pensioneret banksjef.

Ferielejlighed Villa Genoveva annonce er blevet set 66457 gange siden 24.03.2014.