Ferielejligheder FragolinaŠolta - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Fragolina er beliggende i Donja Krušica, en lille fiskerby beliggende i bugten på nordsiden af Šolta. Det når Donje Krušice ved en smal vej fra Donje Selo, som kan nås til fods eller i bil. I landsbyen er en lille lavvandede havn fyldt med fiskerbåde fra lokalbefolkningen. Der er ingen butikker eller restauranter i bosættelsen. Lejlighederne Fragolina er adskilt fra havnen til venstre af den gratiske krig. Det er nødvendigt at krydse en lille stejl bakke. Du kan nå lejligheden i bil. Vejene er smalle såvel som på hver mindre ø. Stedet er ideelt for turister på udkig efter en vildmark, så du kan regne med fred og den smukke natur. Under huset hvor lejlighederne er placeret, er der en mul med liggestole. Du kan svømme i den smukke bugt Mala Krušica, som ligger 5 minutters gang fra lejlighederne. Der er mulighed for at leje hele huset, samt en motorbåd. Lejlighederne har aircondition, parkering er gratis, ligesom WI FI.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid efter 14:00 og ankomst til kl. 10:00 om morgenen. Forskud på 20% af det samlede beløb ved booking, det andet beløb, når nøglerne tages, den første ankomstdag i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Diskotek: 4 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrinken er inkluderet i prisen, muligheden for at leje både og kanoer. I lejlighederne er der detaljerede bøger om alt, der tilbydes på øen Solta, vigtige telefonnumre, en liste over restauranter og meget mere. Lejlighed 4 2 består af to soveværelser og en stor 25m2 plads med køkken og stue. Det har en stor dejlig terrasse med siddepladser møbler. Nedenunder er stueetagen en lille studiolejlighed, der har sin egen udendørs terrasse oase foran lejligheden. Der er ingen folkemængder eller omkringliggende huse, bare natur, middelhavsplanter, fuglkvoter, bølger af bølger ...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Fragolina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Đakovo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2021
Kudos til værterne!

Jeg vil bare efterlade en kommentar til ejeren af anlægget, som er fantastisk, fair og korrekt! For studiolejligheden betalte vi et forskud for ferien i august / 2021, men på grund af en pludselig sygdom aflyste vi den sidste aften, inden vi tog til Solta. Damen var så korrekt, at hun uden vores spørgsmål overhovedet foretog en refusion for forskudsbetalingen! Bravo! Vi ønsker en mulighed på Solta! Lp!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2020
Hvile

Meget flot lejlighed, udstyret med alt hvad du behøver til en uforglemmelig ferie, smuk havudsigt, vidunderlige værter !!! Min anbefaling, og jeg vil helt sikkert være tilbage igen!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2020
En oase af fred og ren natur

Ekstraordinær indkvartering, smukke lejligheder ...... værterne så venlige at de imødekommer enhver yderligere anmodning ....... natur uberørt, bugten er ikke overfyldt ....... for de mere aktive vandreture muligheder og hav lige under huset, privat strand ...... min varme anbefaling til alle dem, der ønsker fred, ren natur, fuglekvitter og havets skov.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jagoda Marić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Fragolina annonce er blevet set 35463 gange siden 28.05.2018.