Ferielejligheder Villa BugaČiovo Slatine - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Slatine og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder af 32 og 36 m2 er beliggende i en fuldstændig renoveret og renoveret gammel dalmatisk traditionel sten villa beliggende i Slatine, en charmerende fiskerby på øen Ciovo, perfekt placeret kun 12,6 km fra Split lufthavn og 7, 5 km fra UNESCO- m beskyttede kulturarv i byen Trogir, som er et åbent historisk museum for sig selv. Villa Buga ligger kun 250m fra havet og den første strand og ligger i umiddelbar nærhed af byens centrum, hvor der er en butik, kiosk, cafe, posthus, Gæsterne har gratis WI-FI gratis højhastigheds højhastighedsforbindelse. 40/43 \\\\ Fuld UHD TV Smart Hub. Fuldt udstyret køkken med alt hvad du behøver for kortere eller længere ophold. Interiøret er indrettet med masser af opmærksomhed og smukke detaljer i en middelhavs rustik stil med nogle sjældne antikke stykker.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Udvej er omgivet af utrolige natur, smukke strande, grønne bakker, og er specielt velegnet til cykling, vandreture eller vandreture. En lokal havn med mange barer langs stranden, restauranter, pizzeriaer, butikker ligger kun 650m væk fra Ville Buga. SPLIT-SLATINE-TROGIR er godt forbundet med en hurtig fragttaxi, og Slatine er et godt udgangspunkt for dagsture til alle nærliggende øer, steder, og du kan også besøge nationalparkerne Krk og Plitvice samt Blue Cave og øen Vis, Hvar og Pakleni-øerne . Split Airport ligger kun 12, 6 km væk, og det er muligt at vente i lufthavnen for at gøre din ankomst så komfortabel som muligt. Hvis du kommer i bil, vil du have gratis parkering foran huset. Cykler kan lejes på stedet,
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 600 m
  • Læge: 100 m
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Lufthavn: 12 km
  • Lystbådehavn: 600 m
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Huset er unikt i sin arkitektur, i naturen er det en meget gammel sten villa med lysarmaturer på taget, veranda dekoreret med sten telt og terrasse, og foran som slottet er dekoreret af et smukt lille stenhus med grill og peka og massiv træbænke og et bord, der gør det til et sommer køkken til ekstraordinære gourmetretter og oplevelsen af ​​det lokale traditionelle køkken med hjemmelavet vin og brandy, som også er tilgængelige for gæsterne. Foran indgangen til lejlighederne på 1. sal er der en stor terrasse (loggia) med plads hvor du kan nyde en kop te, kaffe eller glas vin. Rygning er også tilladt her. Gæsterne har også en stor terrasse med træbænke og et bord på gården ved siden af ​​sommer køkkenet og en solbruser.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Buga
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Legionowo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2021
Fantastisk vært og sted

En vidunderlig, imødekommende, hjælpsom vært. Og en fantastisk kok! Lejligheden er meget ren, pæn, rummelig og interessant! Ikke langt til en dejlig lille strand. Der er en lille lokal bar / cafe i nærheden. Jeg vil meget anbefale !!!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Baja,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2021
Vidunderlig ferie

Vi tilbragte en fantastisk uge i Mr. Davors fremragende lejlighed! Ejeren er en meget fremragende vært og en god person! Slatine er en smuk landsby i området med masser af smukke attraktioner! Det er værd at tage til byen Split med en lille båd fra havnen. Det tager dig til den næststørste by i Kroatien for en varm sandwich. Og afstanden til Trogir er virkelig et stenkast væk. De vil forsøge ikke at blive skuffede hverken over ejeren eller med feriestedet.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Kielce,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Buga, August 2018
En fremragende facilitet

Vi er netop vendt tilbage fra Villa Buga efter et par dage ophold. De var vores 5 ferie i Kroatien; men vi er aldrig blevet behandlet af værten som denne gang. Davor ved ankomsten, mødt os med vin og (møtrik). En flaske vand og vin ventede i køleskabet. Den anden dag inviterede han os til aftensmad - han lavede en flok lam i sommer køkkenet til to familier. Næsten hver dag tilbød han os vin, rakija, en god hård ost, modnet skinke eller saltfisk af sig selv. Han vandt børnenes smag med chokolade og cola. Davor er en mand med høj personlig kultur, kommunikativ, altid åben og hjælpsom til sine gæster. Samtidig diskret og taktfuld. Han taler engelsk meget godt. Han kan lide at bruge tid på at tale med sine gæster. Begge lejligheder er af meget god standard; lille er lidt bedre udstyret. Alt ser ud i billederne. Senge er komfortable, badeværelset er anstændigt, køkkenet er udstyret, så du kan forberede måltider, aircondition og Wi-Fi uden klage. En stor fordel er sommerstenskøkken, hvor du kan forberede en grill. På trods af den brændende ild er det køligt i det. Værftet er ikke stort, men plads nok til at parkere 2 biler. Jeg har indtryk af, at for Davora Villa Buga er det ikke en forretningsmulighed, det er bare en hobby.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Davor Toljanić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Villa Buga annonce er blevet set 30550 gange siden 12.04.2018.