Ferielejligheder SandiČiovo Slatine - Kroatiske øer

priser fra € 150 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Slatine og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Stenhus i første række til havet med 5 lejligheder. Huset er beliggende i et roligt sted Slatina på Ciovo. Stor lejlighed på anden sal med 4 værelser til 8 personer vil fortrylle dig med smuk havudsigt, som strækker sig fra terrasserne. Lejligheden har to badeværelser og tre terrasser. Fire lejligheder ligger i stueetagen og i år er blevet fuldstændig renoveret. Hver har et soveværelse til 2 personer og en stor, komfortabel sofa til 2 personer i stuen. Alle lejligheder er udstyret med aircondition og tv. Huset har en parkeringsplads, som er gratis for vores gæster. Et ideelt sted til afslapning og socialt samvær er en stor have, der strækker sig over 3 niveauer. Den er udstyret med borde, stole, gynger, udendørs brusere og grill til gæster. Anlægget er placeret 5 meter fra den smukke sandstrand og kun en kort gåtur til byens centrum, hvor der er tilgængelige forskellige faciliteter. Opholder sig i vores lejligheder vil give dig en ægte oplevelse af Dalmatien.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Til gæster reserveret indkvartering i vores hus, skal du betale et forskud svarende til 20% af det samlede antal. Gæsterne får alle nødvendige oplysninger til betaling. Check-in er efter 14 og 00 h chechout til 10:00. I tilfælde af, at gæsterne ankommer tidligt og lejligheden er ikke klar, kan de efterlade deres bagage og tage et hvil i haven med kaffe eller bare bade i foran huset. Selvom gæsterne nemt finde vores hus, kan i tilfælde af problemer altid ringe til os på telefonnummer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 8 km
  • Diskotek: 8 km
  • Nationalpark: 65 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Værter hjælpe gæsterne med at arrangere dagsudflugter til øerne (øen Solta, Brac, Hvar, Vis, Biševo, Drvenik) og nærliggende nationalparker (Krka National Park, National Park Plitvice Lakes). For gæster, der foretrækker aktiv ferie, til en ideel mulighed udforske øens Quad Safari eventyr. Med en professionel vejledning, kan du nyde off-road kørsel for egen quad eller buggy bil i toppen af ​​øen, som tilbyder en fantastisk udsigt. Daglige færgeruter til Split en ideel mulighed for en dagstur. Havnen ligger kun 5 minutters gang fra huset. Den historiske by under UNESCO beskyttelse Trogir er kun 20 minutter væk med bil. Smukke strande og bugter på øen kan udforskes og lejede brodovma.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sandi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Dublin,
Godt (3/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sandi, Juli 2020
Meget dårligt

Med hensyn til nærheden til havet var det meget godt, og lejligheden ser også OK ud! Alt andet var meget dårligt, nemlig vi hvilede og ikke at lytte, da arbejdere arbejder på byggepladsen ved siden af lejligheden midt i sæsonen. Der var frygtelig støj i gulvet over lejligheden, og nogle dage kunne vi ikke sove før 3 om morgenen! Et af de største problemer er parkering, som fru Ana først løste efter 3 dage med vores skænderi med andre gæster fra hendes lejligheder! Så tænk, før du booker her, nogle gange lønner det sig at betale lidt mere, men i det mindste ved du, hvad du får for det!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Preston,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sandi, Juli 2017
Vidunderligt sted

Vidunderligt sted med dalmatiske atmosfære. Lejligheder meget rene og rummelige. I haven kan du tilbringe dejlige aftener. Jeg anbefaler for familier med børn. Til havet 10 meter. Jeg blev forelsket i dette sted. Tak anna De bedste ønsker til dig og din familie.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Poznań,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sandi, Juli 2017
Heaven on earth

Fantastiske lejligheder. Vi var 10 personer. Alt som beskrevet. Ejerne glæde og meget nyttigt. Perfekte sted for familier med børn og for unge. Split og Trogir, meget tæt, kan du tage en færge. Jeg vil anbefale til alle. Vi vil helt sikkert gå tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ana Andrijolić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Goddag. Mit navn er Ana. Jeg elsker at rejse og opdage kultruru, skikke og gastronomi i de lande, jeg besøger. Jeg forsøger altid at give dine gæster at virkelig nyde din ferie og opleve den vidunderlige ånd Dalmatien. Jeg er til rådighed for eventuelle spørgsmål og råd og glade for at hjælpe gæsterne med at arrangere dagsture på din ferie.

Ferielejligheder Sandi annonce er blevet set 71435 gange siden 26.03.2016.