Ferielejligheder SunsetsSlano - Dubrovnik region

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder efter de nye kategoriseringsbetingelser Lejlighederne er moderne indrettede. Beliggende i en stille bugt. Anlægget ligger lige ud til havet. Bygningen er nybygget i 2022. Du kan komme til centrum, som ligger kun 4 kilometer væk, i bil, på cykel, på motorvej eller gennem byen Slađenovići.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Rengør venligst ikke din make-up med håndklæder, da den ikke kan vaskes af håndklædet, brug de midler og puder, der er beregnet til dette. Ankomst er indtil kl. 14.00. Afgang er indtil kl. 10.00. Efter bekræftelse af reservationen fra ejeren, skal 20% af den samlede pris indbetales til bankkontoen. Resten betales kontant eller ved bankoverførsel på ankomstdagen. Startmidler til opvask, tøj, toiletpapir og turistskat er inkluderet i overnatningsprisen. HUSREGLER: For at sikre et behageligt ophold og eliminere mulige misforståelser, bedes du sætte dig ind i husreglerne. Når du bekræfter reservationen, er det underforstået, at du er bekendt med det og er indforstået med det, og at du fuldt ud vil overholde det. 1. Opholdet i lejligheden starter klokken 14.00 på den første opholdsdag og slutter klokken 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen mere end en måned før ankomst, refunderes depositummet fuldt ud ved modtagelse af annulleringen af reservationen fra kunden via e-mail.
Afstande
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 15 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 500 m
  • Lufthavn: 55 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 3 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver lejlighed har 2 liggestole og 1 paraply i bygningen. Parkeringspladsen ligger inden for 30 m. Kručica Strand - 800 m, Budima Strand - 950 m, Slađenovići Strand - 1 km, Smokvina Strand - 2,4 km, Grgurići Strand - 2,6 km. Trsteno (arboret) - 12 km, Mostar - 180 km, Međugorje - 80 km, øen Korčula - 80 km, Elafite-øerne (Koločep, Lopud, Šipan, Mljet) og Dubrovnik kun 30 km væk.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sunsets
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vukovar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Bedst

Fremragende lejlighed, fremragende værter, for enhver anbefaling.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Gornji grad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Smuk

Alt hvad du behøver. Baby legetøj. De sætter frugt, vin, øl, vand i køleskabet. Du har håndklæder både til stranden og på stranden, som står foran døren til din solseng og parasol. Den har en grill og alt hvad du behøver for at forberede den. Havet er krystalklart og varmt. Havet er roligt og fantastisk til at spise... Smuk natur og en vidunderlig solnedgang. Prisen er fantastisk, men for alt, hvad de tilbyder, kan det være dyrere, fordi det er absolut det værd. Tak for en vidunderlig pause.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Nikoleta Milić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Sunsets annonce er blevet set 4696 gange siden 12.07.2023.