Ferielejligheder GalletaSilba - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Galleta og lejligheder Galleta er nye bygninger beliggende på den vestlige side af øen Silba, 100 m fra hovedkatamaranmolen. Top indkvartering til en stille og fredelig ferie. Villaen består af to lejligheder på 50m2 i stueetagen og første sal med separate indgange og private terrasser. Villaen er omgivet af stenmure og oliventræer.Terrassen i den øverste lejlighed er overdækket og har udsigt over havet, mens den nederste lejlighed har to terrasser, hvoraf den ene er overdækket og den anden udenfor har en grill. To meget smukke strande, Pocukmarak og Tratica, ligger få minutters gang væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter udskrift af tilbuddet betales reservationen med 30% af prisen, og efter modtagelse af betalingen udskrives et tilgodebevis Resten betales ved ankomst Ved afbestilling 30 dage før ankomst, forudbetalingen er returneret Ankomst og check-in i sæsonen er fra kl 14:00, og afgang og udtjekning indtil kl 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Efter udskrift af tilbuddet betales reservationen med 30% af prisen, og efter modtagelse af betalingen udskrives en voucher Resten betales ved ankomst Ved afbestilling 30 dage før ankomst er forudbetalingen vendt tilbage.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Posthus: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hvis du ønsker det, kan vi arrangere en bådtur til de skjulte bugter på øen Silba
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Galleta
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Josip Motušić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Galleta annonce er blevet set 4629 gange siden 23.06.2023.