Ferielejligheder LovelySenj - Kvarner

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Senj og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Familiehus med en smuk udsigt over havet, øerne, Senj og Nehaj-tårnet består af 5 lejligheder. Vi har en samlet kapacitet på 19 personer og kun 500 m fra stranden og byen. Lejlighederne er moderne møblerede og fuldt udstyrede; aircondition, wifi, LCD-tv, køkkener er udstyret med kaffemaskine, mikrobølgeovn, kedel, køleskab med fryser ... Der er ingen ekstra gebyrer under opholdet, inklusive turistafgift, brug af aircondition, wifi, parkering ... Også , to terrasser på ca. 200m2 vil sikre dig at nyde solbadning, grill og ophold udenfor. Hver lejlighed har et separat bord og stole og en grill til fælles brug. Der tilbydes gratis parkering foran huset. Mulighed for at bruge vaskemaskine og tørretumbler efter anmodning (ekstra gebyr). Byen Senj er en af de ældste byer i det nordlige Adriaterhav og er kendt for sin ekstremt rige og turbulente historie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer til rådighed med et forskud på 20% af reservationen. Ankomsttid fra kl. 14 og afgang til kl. 10 eller i overensstemmelse med aftalen og gæstens behov.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 500 m
  • Jernbanestation: 70 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 400 m
  • Nationalpark: 75 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En vaskemaskine og tørretumbler er tilgængelig til brug på 2. sal i huset mod et ekstra gebyr. Vi udfører vask og tørring for dig, og der kræves 24 timers varsel. Prisen er EUR 5 for vask (vaskemiddel og skyllemiddel inkluderet) og EUR 5 for tørring af vasketøj.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lovely
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
zg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2021
Fantastisk lejlighed og værter!

Fantastisk lejlighed og værter!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Karlovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Februar 2020
Dejlige lejligheder

Fantastisk indkvartering, venlige værter og pæne lejligheder. Dejlig lille by.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Varaždin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2017
hilsen

Billeder tilsvarende annonce. Rent og ryddeligt. Alle apparater arbejder, blev vi budt velkommen med rent sengetøj og håndklæder. En smuk udsigt og en stor terrasse. Stranden er en 5 minutters gang ned ad bakke. Problemet for drevet klapvogn til stranden, den ene del har en masse trapper, og den anden vej er en masse trafik, men er lidt akavet. Rent hav og udstyret strand (bruser, kaffebar, restaurant, trampolin til børn (10 kn 5 minutter denne sæson), vandcykler ...). En del af stranden er en konkret del af grus (medbring hjemmesko til svømning). En anden strand er lidt længere, og du har brug for en bil. Det har lettilgængelig parkering, men igen en masse trin til havet. Centret er tæt på en masse små og søde restauranter. Hvis du er egnet og kan lide at gå perfekt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lidija Kalanj Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk, Fransk, Tjekkisk, Sovakisk, Ungarsk, Slovensk, Polsk, Russisk, Hollandsk, Dansk,
Mere om ejeren

Kalanj-familien tilbyder overnatning i smukke lejligheder med en smuk udsigt over havet, byen og Nehaj-tårnet. Mange års turisme er et tegn på vores kvalitet og en garanti for din behagelige ferie i lejligheder LOVELY SENJ. Velkommen!

Ferielejligheder Lovely annonce er blevet set 55582 gange siden 20.01.2014.