Ferielejligheder Villa MilaSeline - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nye luksuslejligheder ved siden af en smuk stenstrand i den rolige by Seline. Apartments Villa Mila tilbyder værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang, fladskærms-smart-tv med satellitprogrammer på 6 sprog og et fuldt udstyret køkken. Badeværelserne er udstyret med rummelige brusekabiner for det mest behagelige ophold for gæsterne. Alle lejligheder har separat indgang og egen møbleret terrasse med udsigt over havet og uforglemmelige solnedgange. Hver lejlighed har en sikret parkeringsplads inde i den indhegnede gård. Paklenica National Park ligger i umiddelbar nærhed. Det offentlige busstoppested med forbindelser til nærliggende byer ligger 100 m væk, og Zadar lufthavn ligger mindre end 40 km væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på 25% ved reservation af overnatning, resten betales kontant ved ankomst. Rengøring af lejlighed koster 45 €. Indtjekning efter kl. 15.00, udtjekning kl. 10.00. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Hvis gæsten annullerer reservationen op til 15 dage før indtjekningsdatoen, refunderes forudbetalingen fuldt ud. Hvis gæsten afbestiller inden for 15 dage før indtjekningsdatoen, beholder vi depositummet fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 40 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Sportsaktiviteter: 3 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Mila
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Łódź,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Familie 2+2

Indtil nu havde vi en regel om, at vi ikke tog på ferie det samme sted to gange. Men regler er der for at blive brudt nogle gange. Vi var med venner på Mila og Slaven sidste år, vi kom igen i den nuværende. Overgennemsnitlig opholdskomfort, fantastisk udstyrede lejligheder, meget rene, aircondition, pleje af værterne, få meter fra havet, træer, der giver et pusterum fra den brændende sol, liggestole, bruser i haven. Derudover er der en butik, et bageri, et marked med grøntsager, frugt og rakija, en isbar med håndværksisk is. 5 Michelin "stay" stjerner for mig ;) Mila&Slaven - med venlig hilsen. Ewa, Ala, Kuba og Mariusz.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Slatina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Idyll ved havet

En smuk nybygget villa, suverænt udstyrede og pæne lejligheder med terrasse og gårdhave udstyret med liggestole, hvis atmosfære derudover er fyldt med skygge og duften af fyrrenåle. Et ideelt sted for folk, der leder efter en ferie i topklasse og nyder lyden af bølgerne på stranden, der ligger ved siden af selve villaen. En sådan atmosfære fuldendes desuden af de ubeskriveligt venlige og gæstfrie værter Mila og Slaven, som vi følte, som om vi var sammen med langvarige venner ved ankomst og afrejse. Vi vil gerne endnu en gang takke dem for at være så vidunderlige værter, og jeg håber, at vi vil besøge dem igen næste år i deres lille paradis kaldet Vila Mila!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Pitomača ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Paradis ved havet

Smuk ny villa ved havet og stranden, lejlighed superb udstyret med moderne ting og møbler, parkering i gården, alt er indenfor 50 m, konditori, restauranter, cafeer, promenade, lille lystbådehavn, butikker, marked.... Lejlighedens terrasse er den bedste del, guddommelige øjeblikke ved havet, morgenkaffe i fred og ro, duften af fyrretræer og havet, perfekte solnedgange.....kom og oplev, ord kan ikke beskrive det. Og al den atmosfære ville ikke være mulig uden ejerne af villaen, Slaven og Mila, et vidunderligt ægtepar, perfekte værter. Gæstfrie frem for alt, altid klar til at hjælpe, til at komme frem, de står til rådighed for deres gæster, som de værdsætter umådeligt meget, og ved ankomsten føler man allerede, at man er velkommen. Mila, Slaven, tak for alt, det var en drømmeferie, vi ses næste år!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mila Marunić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til Villa Mila lejligheder, hvor du vil finde dit andet hjem med en afslappende ferie og blive forelsket i en uforglemmelig udsigt over havet og gyldne solnedgange. Vores have er omgivet af fyrretræer, der tilbyder dig unik skygge og duftende middelhavsluft. Nærheden til havet med lejligheden vil give dig en følelse af frihed og afslapning, når du skal svømme.

Ferielejligheder Villa Mila annonce er blevet set 18010 gange siden 16.02.2022.