Ferielejligheder ZecSelce - Kvarner

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Zec er beliggende i den gamle og rolige del af den smukke kystby Selce. De er i umiddelbar nærhed af alle vigtige faciliteter (strand, centrum, butik, apotek), i en afstand af omkring 300 meter eller 3-4 minutters gang. Selvom det ligger i centrum af den gamle bydel, har huset sine egne parkeringspladser inkluderet i prisen, for lejligheder ID70306 og ID76925, og for lejligheder ID70304 og ID5213 er parkering muligt på den offentlige gratis parkeringsplads i nærheden af huset (50m) eller langs gaden Adgang til lejlighederne for af- og bagageaflæsning er sikret. Hver lejlighed rengøres og desinficeres af rengøringsbureauet i gæstevagten. Hver lejlighed har en separat indgang. Lejlighederne er fuldt udstyrede, har aircondition, satellit-tv og gratis internet-WIFI. De har alt hvad du behøver for en behagelig og afslappende ferie. Lejlighederne er udelukkende beregnet til ikke-rygere, husdyr er ikke tilladt. Vi ønsker dig et behageligt ophold i vores lejligheder!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum ved reservation 30% til kontoen, bekræftelse via "booking voucher". Reservationer uden indbetalt depositum vil ikke blive registreret. Hvis der er en gratis tid, er det muligt at booke kortere ophold på 7 nætter efter forudgående aftale. I dette tilfælde opkræves yderligere rengøring og desinfektion på 70 EUR. Betaling af det fulde beløb ved ankomst og inden indrejse i lejligheden kontant eller forud til kontoen med bekræftelse af betaling. Ekstra seng til lejlighed ID: 70306, der skal betales yderligere 15 EUR per nat. Adgang til lejligheden på ankomstdagen er fra kl. Forlader lejligheden på afrejsedagen er indtil kl. 10.00. Brug af egne 220V elektriske enheder (undtagen opladere til mobiltelefoner og tablets) er ikke tilladt (f.eks. elektrisk grill, komfurer, varmeovne, ventilatorer,...). Alle skader forårsaget af ukorrekt håndtering eller uansvarlig adfærd ud over instruktionerne i Husets bog vil blive opkrævet af gæsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Muligheden for at returnere depositum med en skriftlig annullering via e-mail mindst 15 dage før den reserverede ankomstdato. Telefonisk eller mundtlig aflysning er ikke mulig.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Selce er endda blevet erklæret det mest organiserede turiststed i Kvarner 4 gange og modtaget prisen - "Blå blomst" som det mest organiserede sted ved Adriaterhavet? Selce, en lille, beskeden by, engang hjemsted for fiskere og murere, og i dag et farverigt sted for en uforglemmelig ferie.En velkomstgave er inkluderet i prisen til vores kære gæster. I samarbejde med andre tjenesteudbydere i Selc er det muligt at organisere yderligere indhold efter anmodning. I tilbuddet af byen Selce kan gæsterne vælge rekreative aktiviteter såsom vandreture, cykling, dykkerskole, gruppefiskeri, dagsture til Kvarner-vandene eller nyde vidunderlige morgen- og aftenture langs kysten hele vejen til byen Crikvenica , som Selce er forbundet med med en 20-minutters behagelig gåtur. Hver lejlighed har sin egen bog - "Husbog" med udførlig brugsanvisning, husregler og nyttig information til turister.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Zec
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Slavonski Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2023
Tillykke, dette er sjældent set!

Venlighed, ryddelighed, tilgængelighed er blot nogle af de komplimenter, der kan gives til værten såvel som lejligheden. Meget pænt og alt er meget tæt på! Vi ses helt sikkert igen

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Lejligheder Zec

Kære Mr. Mrvelj, Mange tak for din kommentar og vurdering. Vi er rigtig glade for, at du havde en god tid i vores lejligheder. Det vil være en stor fornøjelse, hvis du kommer igen. Vi ønsker dig alt det bedste!

Zrnovci ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Vi foreslår det til alle

Smuk lejlighed, pæn og ren. Værterne er meget gæstfrie. Al ros og anbefalinger. Selce er et smukt sted til afslapning

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
KOPRIVNICA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2023
Lejlighed A2

Kudos til værten! Alt blev respekteret i henhold til aftalen, værten går ud af hans måde at møde dig, han er altid tilgængelig. Indkvartering perfekt til to personer med en smuk udsigt over havet og det omkringliggende område. Det er også meget tæt på stranden og centrum, alt er inden for rækkevidde. Lejligheden er ren og ryddelig!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Apartmani Zec Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi ønsker, at vores gæster skal tilbringe en behagelig og kvalitetstid på at bo hos os og på den smukke kroatiske kyst. Kære gæster, velkommen!

Ferielejligheder Zec annonce er blevet set 35338 gange siden 07.07.2021.