Ferielejligheder Villa PetraSelce - Kvarner

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne i forskellige størrelser er beliggende i et familiehus beliggende i en af de pænere og roligere gader i Selc, en bygd som er en del af byen Crikvenica, kun ca. 250 m væk eller ca. 3-4 minutters gang til havet. og stranden. Det er meget nemt at komme til huset, og det er ikke svært at finde det, ved at dreje fra hovedvejen efter busstoppestedet i retning mod havet. Huset ligger omkring 350 m fra centrum af Selce, eller omkring 5 minutters gang, hvor der er butikker, Konzum marked, posthus, vekselkontorer, apotek, turistinformationscenter, restauranter, kaffebarer, konditorier, souvenirbutikker , Havn. Nærmeste restaurant ligger ca. 200 m fra huset, samt en lille butik. Omkring 100 m fra huset er der også en lille klinik, mens turistklinikken og skadestuen ligger i centrum af Crikvenica. Centrum af Crikvenica er omkring 3 km væk, som kan nås via en promenade langs selve havet. På den nærmeste strand er der et dykkercenter med alle tilhørende faciliteter, kun ca. 250 m væk eller 3-4 minutters gang fra huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen kræves en forudbetaling på 30 % af den samlede pris for boligen. Det resterende beløb af boligprisen betales direkte i huset udelukkende kontant ved ankomst og check-in. De offentliggjorte priser er gældende for 4 eller flere nætter. For 1-3 nætter, som er en undtagelse, når det er acceptabelt, forhøjes den offentliggjorte pris: for et ophold på 1 nat 50%, for et ophold på 2 nætter 30%, for et ophold på 3 nætter 20%. I vores lejligheder er det muligt at modtage et kæledyr (maks. 1 mindre), mod et ekstra gebyr på €10 pr. Indtjekning: efter kl. 14.00 på ankomstdagen, udtjekning: indtil kl. 10.00 på afrejsedagen. Kun gæster registreret i en bestemt lejlighed må bo i boligenheden. Ophold eller besøg af gæster i andre lejligheder i huset eller andre personers besøg i boligenhederne eller husets omgivelser er ikke tilladt. Vi accepterer ikke gruppereservationer for ophold i flere lejligheder på samme tid.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved betaling af forudbetalingen accepteres tilbuddet for den reserverede opholdsperiode og reservationen bekræftes. Resten af opholdets pris ifølge det accepterede tilbud betales i huset udelukkende kontant umiddelbart ved ankomst og check-in. Efterfølgende ændringer af det accepterede tilbud og bekræftet reservation for den reserverede opholdsperiode fra tilbuddet er ikke mulige. I tilfælde af annullering af en bekræftet reservation af en eller anden grund, er forudbetalingen et afbestillingsgebyr til lejeren for den annullerede reservation.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gratis ubegrænset brug af internettet (Wi-fi). Muligheden for at bruge det moderne indrettede og udstyrede fitnesscenter kun for husets gæster mod et ekstra gebyr i højsæsonen. Udenfor højsæsonen er brugen af fitnesscentret inkluderet i prisen for opholdet. Mulighed for fri afbenyttelse af havegrillen efter aftale med husets ejer, med obligatorisk rengøring af brugeren efter brug. Forudsat gratis parkering i husets lukkede, indhegnede og bevogtede gårdhave, som er under videoovervågning, for 1 personligt køretøj pr. lejlighed. For hvert ekstra køretøj er der mulighed for gratis parkering på vejen foran eller i nærheden af huset. Muligheden for at organisere overførsler fra og til lufthavne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Petra
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Petra & Dario Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Pas på dit behagelige ophold i Villa Petra af dine værter, søster Petra Jernmark og bror Dario Štrljić. Petra er professor i engelsk og tysk, Dario er advokat. Vi har været i familielejefirmaet siden 2007. De mangeårige erfaringer og positive indtryk fra vores tidligere gæster, der kommer tilbage til os, er også en garanti for dit behagelige ophold i Villa Petra lejligheder.

Ferielejligheder Villa Petra annonce er blevet set 116084 gange siden 21.06.2015.