Ferielejligheder MojcaSelce - Kvarner

priser fra € 70 per nat
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Godt 3/5
Detaljeret beskrivelse

Helt og moderne indrettede lejligheder i et roligt område i Selce med en smuk udsigt over øen Krk og Kvarner. Anlægget er beliggende 3 minutter fra centrum, der tilbyder en række faciliteter: bank, posthus, apotek, butikker, barer, restauranter ... Der er en stor gård og parkeringsplads inden for ejendommen. Kæledyr er velkomne. Den BLUE lejlighed ligger på loftet og tilbyder al komfort i lejligheden. Køkkenudstyr er til rådighed (køleskab, fryser, opvaskemaskine, ovn, mikroovn ...). På balkonen er der havemøbler og 2 liggestole. Den Røde Lejlighed ligger på anden sal og tilbyder alt udstyr til at tilbringe ferien behageligt. Køkkenudstyr er til rådighed (køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikroovn ...), På balkonen er der havemøbler og 2 liggestole. SIVI Lejligheden ligger på anden sal, har et mindre køkken med køkkenapparater til et behageligt ophold (køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn ...) og et værelse. På balkonen er der havemøbler og 2 liggestole.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forbehold for lejlighederne foretages ved at betale forskuddet på 30% af den samlede kontraktspris på bankkontoen for ejer af anlægget. Den resterende 70% kontraherede del betales kontant ved ankomsten til lejligheden. I løbet af et kortere ophold på tre dage stiger prisen med 30%. Ved ankomsten skal du indsende personlige dokumenter (pas / pas) til turistkontoret og PU. Ankomsttid i lejligheder er efter 16:00. Afgangstidspunktet fra lejligheden er indtil kl. 10.00. Kæledyr er velkomne, fordi vi er hundeejere, en tysk hyrde ved navn Rex. For alle yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. Opholdsafgift er inkluderet i prisen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 70 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er en lille båd i vores besiddelse, som vi kan trække sig tilbage til nogle af de mindre afsides strande, der spredes rundt Selca og Novi Vinodolski eller til en skjult bugt på Krk (op til 4 personer). I så fald er du nødt til at tage alle faciliteter for et behageligt ophold på stranden (kølige drikke og mad tasker, paraply ...), fordi der ikke er nogen catering faciliteter på disse steder. Retur efter aftale. Kystvejen, der forbinder Selce med Crikvenica, Dramalj og Jadran, byder på en ideel gåtur eller familie cykelrute, da højdeforskellene er minimal. Hvis du kommer på cykel, kan du gemme det sikkert i vores garage. Ideelle er også ruter til let morgen jogging ved havet eller lidt sværere trekking gennem skoven.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mojca
Gæstevurderinger
Godt 3/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Linz,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Katastrofe

Damen hilste pænt på os, men hendes mand kom ud og begyndte at fornærme os og sige "dumme bosniere, her er en grill her, så du kan bage din kebab", og han ville starte et slagsmål og ringe til politiet.

Anbefalet for : Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Stuttgart,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2021
Ros

Fru Milena, en vidunderlig person, der tog imod os venligt og behageligt, lejligheden er ren, pæn og moderne udstyret. Alt hvad du behøver til en ferie. Strand Næsten kun 5 minutters gang..som vi blev mødt af værterne, så vi blev hilst varmt. Jeg vil være glad for at komme tilbage her næste sommer.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Milena Saković Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk, Polsk, Russisk,
Mere om ejeren

Kære gæster, det vil være min store fornøjelse at byde dig velkommen til dit hjem og tilbringe en dejlig ferie i vores lille landsby. Under mine rejser, vandreture og landing har jeg fået en masse erfaring i forholdet mellem værten og gæsten og omvendt, hvilket hjælper mig med at bruge oplevelserne og gøre dem endnu bedre for dig og mig. Med venlig hilsen Din vært Mojca

Ferielejligheder Mojca annonce er blevet set 73882 gange siden 21.06.2018.