Ferielejligheder RužaSabunike - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sabunike og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fritliggende hus opdelt i 3 studiolejligheder, omgivet af grønne områder i et roligt turistområde Sabunike. Kompakte og udstyrede lejligheder er velegnet til familier, forældre med små børn og alle naturelskere og feriegæster ved havet. De to suiter i stueetagen er forbundet til terrassen, som vil være det perfekte valg for to familier, der ønsker at nyde strandpromenaden sammen. Huset ligger mindre end 5 minutters gang til havet og centrum af landsbyen, så du kan nå stranden, butikker, restauranter og caféer uden bil, kun en kort gåtur. Huset indeholder en rummelig gårdsplads og et grønt område foran huset, som udgør en udendørs legeplads. Hver lejlighed har en overdækket terrasse med en åben udsigt over den omkringliggende natur og havet, hvor du vil nyde havbrisen lige fra mængden. Foran huset er der fri parkering til gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
På grund af forberedelsen af lejlighederne til din ferie er den ideelle ankomsttid mellem 14 og 18 timer. For at forberede lejligheden i tide til de følgende gæster, bør det samme lade op i op til 10 timer. For rettidig booking af aprtaman i det ønskede tidsrum, kontakt os venligst til tiden. For at reservere den ønskede tid skal du betale et forskud på 100 euro, mens resten af beløbet betales ved ankomsten til lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 6 km
  • Jernbanestation: 18 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Diskotek: 6 km
  • Nationalpark: 27 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Ejendommens rummelige have er udstyret med en grill og en overdækket udendørs have, hvor du kan slappe af og nyde dine udendørs grill specialiteter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ruža
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Vestec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 1997
Lejligheder Růža

Hej, jeg var her for længe siden som barn med mine forældre.Det var i 1997-begyndelsen af juli.Jeg var 6 år gammel. Nu i år, efter 23 år, var jeg her i Sabunike for at se. Jeg troede ikke med mine øjne, at Apartmani Růža er Jeg husker fra barndommen, at vi boede i en lejlighed ovenpå ved siden af trappen, under os boede en husmor sammen med sin barnebarn, hun var en meget flot dame, og jeg kan også huske, at hun efterlod os (børn) slik i lejligheden. smukt, og jeg vil anbefale dette til andre :)

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

God dag, Tak for dine venlige ord. Vi er glade for, at du kunne lide os, og at du har gode barndomsminder. Velkommen til Sabunike igen. Varmt, Lejligheder Ruža

Iva Kožić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Tjekkisk,
Ferielejligheder Ruža annonce er blevet set 29474 gange siden 23.06.2019.