Ferielejligheder ZubakRovanjska - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 200 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rovanjska og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Smuk Rovanjska ligger i bugten i slutningen af ​​Velebit kanalen, nær Zadar. Nærheden af ​​Velebit beriger dette sted sine parker, huler, stier og cykelstier. Modric grotte rigdom ved foden af ​​Velebit, og kirken St .. George i hjertet af byen er den gamle kroatiske religiøse arkitektur. I nærheden ligger nationalparken Paklenica 8 km, Plitvice Lakes National Park omkring 95 km, og Krka National Park i det fjerne er cirka 85 km. Lejlighederne ligger 200m fra busstationen, 400 m fra stranden, 30 km fra lufthavnen og færgehavnen i Zadar. Terrassen byder på en betagende udsigt over havet og især den smukke solnedgang. Lejlighederne er moderne og fuldt udstyret.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Model betaling - ved reservation betale 30% af prisen, og resten kontant ved ankomst. Skat er inkluderet i prisen. Ankomsttid er lørdag fra 13:00 - 18: 00 h, og tidspunkt for afrejse på lørdage indtil 10: 00 h.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Nationalpark: 6 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Zubak
Tea Zubak Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Rovanjska er en lille landsby beliggende langs kanten af ​​Velebit kanalen, i en bugt, hvor den kontinentale og havluft mix, nær 3 natur: Telačćica, Vrana-søen og Velebit, og 5 nationalparker: Kornati, Northern Velebit, Plitvice Lakes, Paklenica og Krka. Travel er en oase, der tilbyder sine gæster en fredelig og behagelig ferie i en rigtig dalmatiner atmosfære.

Ferielejligheder Zubak annonce er blevet set 9167 gange siden 06.06.2017.