Ferielejligheder TamarisRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret komfortable lejligheder i en rolig og rolig del af Rogoznica, første række til havet. Anlægget er inden for 20 til 25 minutter let gåafstand til centrum og marina Frapa. Stranden foran bygningen er indrettet, flisebelagt med bengale fliser, med skygge af tamaris. Pebble Beach er 30 meter væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indgangen til lejligheden er 16 timer længere, og afgang til kl. 10.00 om morgenen. Forskudsbetaling er 40% af den samlede indkvartering pris. Betaling af indkvartering skal betales ved ankomsten til lejligheden (fuld pris reduceret for betalt forskudsbeløb). Ved afbestilling af reservation, fra den fulde pris af boligen vil vi holde: - 30 dage før starten af begrebet 10%. - mellem 21 og 30 dage 20% - 21 dage før startdato 40%. - 14 dage før starten af sigtet 70%. - 7 dage før ferien begynder, skal hele opholdet betales. Bemærk; Indkvartering kan overføres til en anden. I dette tilfælde går det betalte forskud til en anden bruger, kun prisen ændres, hvis der er flere personer i lejligheden end den tidligere bookede (hvis der er mulighed for en ekstra seng).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 1.1 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 1.1 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Jernbanestation: 55 km
  • Lufthavn: 24 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 70 m
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Grill i haven og udendørs bruser 7 meter fra stranden, hjemmelavede figner fra haven. Gennem Tamaris kan du få den bedste kvalitet hjemmelavet olivenolie, vin, brandy, cruising, cykeludlejning og scooter ....
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tamaris
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2020
En vidunderlig ferie

Fremragende indkvartering lige ved havet i en rolig del af Rogoznica. Stranden har naturlig skygge, indgangen til havet er lige foran lejligheden, og der er en stenpool, hvor børn legede i timevis. Lejligheden, vi var i, havde alt, hvad vi havde brug for, og vi var mest imponeret over balkonen, hvor vi kunne bo hele dagen, fordi der altid er skygge. Udsigten er smuk over øerne og Mulo fyrtårn. Byens centrum ligger 20 minutters gang væk, og ved siden af lejligheden ligger en taverne med et godt udvalg af drinks og måltider. Mistress for enhver kompliment, altid tilgængelig og klar til at hjælpe. Denne ferie forbliver i vores gode minder. Tak for alt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Cerknica,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tamaris, Juni 2019
En uforglemmelig ferie

Virkelig uforglemmelig ferie. Lejlighederne blev renoveret, hvor de ville have det smukkeste sted under figen, der var træ og paller. Ved indgangen til lejligheden, køkkenredskaber, mixer. Da de ikke fortalte os, at de renoverede, tog vi ikke lejligheden, vi ønskede en tilbagebetaling tilbage, i stedet fik vi truslen om, at vi skulle betale hele prisen, og i tilfælde af en negativ annonce, domstol.

Anbefalet for : Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Besvar negativ kommentar

Gæsterne kom til lejligheden den 8. juni, mens hele Dalmatien var fuld af værker og forberedelser til sæsonen. Lejligheden var ren og upåklagelig. Sandt nok var der visse paletter og ubestridte detaljer i haven, som vi bestemt havde at gøre med på den dag. På gæstens bemærkninger blev alt fjernet og ryddet hurtigst muligt, på mindre end en time fandt vi endda venlig indkvartering og udskiftning indkvartering, hvis de ønskede at forlade. Selv om der på vores side på Lejligheden er angivet, i hvilke tilfælde gæsten har ret til restitution, og de fulde udgifter til indkvartering skal betales, har gæsten forsømt husreglerne og insisterer på refusion af depositum, selv om det ikke har nogen rettigheder. Bare en time efter at gæsterne ankom og haven var ren og upåklagelig, havde vi også billeder. Ud over deres egne terrasser har gæsterne også deres eget bord i haven under figentræerne, 10 meter fra stranden. Den dame, der var i lejligheden, havde et hysterisk angreb, hun skreg, hun nervøs tilstand var ikke helt egnet til sameksistens i gæstfriheden. På kort tid var de i lejligheden, brugte de køkkenet og badeværelset. Hun var tilfreds med lejligheden, som er identisk med billederne. Hun beskyldte kun detaljerne i haven. I overensstemmelse med Husreglerne er vi berettiget til de fulde udgifter til indkvartering. Vi har ikke til hensigt at udlevere retten. Alle vores lejligheder er pænt registreret, men resten af os har lidt skade, ikke vores

Warszawa ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Oktober 2018
Kun Rogoznica, Lozice!

Vi er allerede 9 gange i Kroatien, men sådan et godt sted, i alle henseender, var endnu ikke. Vi sagde alle med en stemme (ægteskab med tre børn) vi har altid været på øerne (Rab, Pag, Brač, Hvar, Peljesac), denne gang valgte vi Rogoznice og med rette. Her finder du alt i en nøddeskal - Dalmatisk klima og atmosfære, varmt, rent hav, intimt, beliggenhed (Lozica). Hav 20 m, have med smukke blomster, druer og et fignet, spisested ved siden af- (morgen espresso ved havet, uvurderlig) frisk brød ankommer hver morgen. Det var nok det eneste sted, hvor du kunne få fisk om morgenen på dagen og aftenen, spis rejer på stranden og smag den lokale vin. Værter, fortjener en separat kommenterer, Vi så dem en gang, men vi blev hilst velkommen som gamle venner. Varm, åben, altid hjælpsom i alt. Så 10 stjerner fra os uden at vinke.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Andrea Sagmeister Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Ungarsk,
Ferielejligheder Tamaris annonce er blevet set 140123 gange siden 05.05.2014.