Ferielejligheder MihociRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hvis du ønsker at hvile i fred og ro er dette stedet for dig. Anlægget er beliggende i en rolig del af Rogoznica, i nærheden af ​​fyrreskov, omgivet af natur. Terrassen byder på en betagende udsigt over hele bugten Rogoznica og om morgenen kan du nyde de smukke solopgange. Den nærmeste strand (grus og beton) er placeret ca. 3 minutter fra lejligheden. Til byens centrum ligger inden for en ti minutters gang og Marina Frapa. Rogoznica er rig på naturlige og kulturelle skønheder såsom saltvands sø Dragens Eye, Church of the Overtagelse af den hellige Jomfru Maria til himlen, Vor Frue af kapellet på Cape Garden, etc. Alt charmen af ​​stedet kan besøges ved at gå promenader, som Rogoznica rigelige. Lejlighederne er udstyret med alt nødvendigt møbler og apparater. Der lægges særlig vægt på pænheden og renlighed, så du vil byde lejligheder upåklageligt pæne, rene og desinficerede. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der tages forbehold via e-mail eller telefon. Efter forudbetaling til bankkonto booking er accepteret og så vil du få mere information og reservation bekræftelse. Betaling: - Depositum i mængden af ​​25% af den samlede pris for lejligheden, når besat, - De resterende 75% betales ved ankomsten i kontanter, eller før ankomst til lejligheden, kan du foretage en betaling til vores bankkonto. Depositum skal betales direkte til ejerens konto og betaling oplysninger, du sender til din email, når booking. Ankommer til lejligheden er muligt fra 14.00 og afgang klokken 10:00. Betaling af yderligere indhold betale direkte tjenesteudbyderne om betalingsmåden, vi vil lade dig vide.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 1.3 km
  • Apotek: 1.2 km
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 1.3 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 600 m
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 1.5 km
  • Diskotek: 7 km
  • Kasino: 1.5 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Lejen Prisen inkluderer: turistskat, parkering, air-condition, Wi-fi, satellit, havegrill, en velkomstdrink og passende gave ved afrejse. Gæster forhandlede kan bruge en vaskemaskine Dine venlige værter er totalt engageret til gæsterne, og du kan arrangere en bus fra lufthavnen til lejligheden og tilbage igen, ture til nationalparker Krka, Kornati og Paklenica båd eller minibus, tour de smukke gamle byer (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) besøge gården, købe lokale olivenolie, vin og andre dalmatiske specialiteter, leje en båd, motorcykel, cykel, fiskeri osv Fortæl os, så snart din interesse, og vi vil forberede et tilbud til dig, og den tid, du tilbyder at acceptere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mihoci
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Det bedste af det bedste

Vi tilbragte otte dejlige dage i lejlighed 1. Ved valg af sted, må jeg indrømme, at vi i høj grad blev vejledt af udtalelserne på hjemmesiden, og det var en 10, fordi de absolut ikke var overdrevet. Meget gæstfrie værter tog pænt imod os, vi følte os som om vi var der igen. Rent og velduftende, der manglede intet. Udsigten fra terrassen er vidunderlig. Vi håber at komme til Rogoznica næste år og helt sikkert her.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Łódź,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2021
Vidunderligt sted!

Perfekt lejlighed til en familie! Veludstyret køkken - perfekt til tilberedning af ethvert måltid, stor terrasse med en smuk udsigt. Alt som beskrevet og fotos, dejligt og roligt kvarter nær en mangfoldig strand, hvor alle finder et sted for sig selv. Værterne var ekstremt søde og yderst hjælpsomme, jeg anbefaler det varmt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Warszawa ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mihoci, September 2018
Jeg vil anbefale!

vidunderlig, et vidunderligt sted med en smuk udsigt, tæt på stranden! Stranden er ideel til børn! Vidunderlige ejere, yderst nice, hjælpsomme! Vi er glade for at vi kunne møde dem og tilbringe vores første ferie med vores søn.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Đurđica Mihoci Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Mihoci annonce er blevet set 52479 gange siden 25.02.2015.