Ferielejligheder Luxury View Rogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Luksuriøst indrettede og fuldt udstyrede nye lejligheder med udsigt over havet, kun et minuts gang fra den store stenstrand, i den rolige del af Rogoznica, Lozica-området. Lejlighederne er beliggende på anden sal i en ny bygning, hvoraf der er fri parkeringsplads. Den består af to soveværelser med dobbeltsenge med store senge, køkken og spisestue med stue, badeværelse og terrasse med panoramaudsigt over havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Lystbådehavn: 700 m
  • Diskotek: 700 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Luxury View
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2021
Fantastisk lejlighed med udsigt over havet

Lejligheden er ideel til en familie med børn, ren, moderne, rummelig og fuldt udstyret med alt hvad du behøver i hverdagen. Udsigten fra balkonen til havet er uvurderlig. Et par skridt til stranden i Lozica og en kort gåtur til stranden i Sepurina (et 2,5-årigt barn kan sagtens klare sig på egne ben). Gå til byen cirka 20 minutter. Ejerne var meget søde og var altid tilgængelige for at hjælpe. Vi kommer helt sikkert tilbage der.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Wola Filipowska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2020
Smuk lejlighed med fantastisk havudsigt

Vi er netop vendt tilbage fra Rogoznica, hvor vi havde en vidunderlig ferie. Vi havde fornøjelsen af at være gæster hos Mr. Damir i Luxury View-lejligheden i en uge. Jeg vil bestemt anbefale dette sted - en smuk lejlighed med en smuk udsigt over havet og øerne (morgenkaffe med havudsigt - uvurderlig!). Alt som beskrevet - fuldt udstyret køkken, badeværelse (opvaskemaskine, kaffemaskine, hårtørrer, håndklæder), alt sammen i en frisk moderne stil og selvfølgelig aircondition. Lejligheden ligger få skridt fra rullestenstranden, lige ved siden af er der også en stenstrand med en café og attraktioner for børn. Placeringen af lejligheden giver mulighed for en stille hvile og muligheden for gåture om aftenen, fx til den gamle del af Rogoznica og lystbådehavnen. Jeg anbefaler!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Bayreuth,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Luxury View , August 2018
Ekstremt pænt indrettet lejlighed med terrasse og havudsigt i den rolige del af Rogoznica

Alt er som i billedet, nyt og klart. Senge er usædvanligt høj kvalitet og komfortabel. Andet inventar og udstyr er kvalitet og smag kombineret. Klimaanlægget er tavst, og det udmattende af udendørs enheder høres ikke, så du kan nyde terrassen og sove i det åbne vindue. Køkkenet er fuldt udstyret, hvis du vil lave mad. Havet og den konkrete strand ligger 1 minuts gang væk, mens stenstranden har en 3-4 minutters gåtur langs havet. Indkvarteringen er ideel til en rolig familieferie. Vi var 4, vi tilbragte 9 dage i lejligheden og vi alle følte i lejligheden og var mere end glade! Mr. Damir og hans kone er meget venlige.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Damir Rančić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Luxury View annonce er blevet set 30175 gange siden 18.07.2018.