Ferielejligheder Cvita Holiday Rogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 120 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I Rogoznica, i den smukke bugt Lozica, i en afstand af 150 m fra havet og strandene, tilbyder vi dig 6 eksklusive lejligheder med en kapacitet på 2 til 8 personer på et areal på næsten 5.000 m2. Lejlighederne er beliggende i vores to villaer, villa MARTINA (hvid bygning), 30 m fra havet og 50 m fra den udendørs pool, hvor der er 2 komfortable lejligheder (A1 (85 m2, stueetage, 2 soveværelser) og A2 ( 85 m2, første sal, 2 soveværelser) ), og Villa DARIA (gul bygning), 120 m fra havet og 20 m fra den udendørs pool, hvor der er 4 lejligheder (A3 (75 m2, stueetage, 2 soveværelser), A4 (90 m2, første sal, 3 soveværelser), A5 (45 m2, første sal, 2 soveværelser) og A6 (100 m2, anden sal, 4 soveværelser)). Lejlighederne er udstyret med aircondition, Smart TV, WiFi internet, fuldt udstyret køkken og alt andet nødvendigt for en behagelig og afslappet ferie. Sammen med indkvartering tilbyder vi vores gæster brugen af den udendørs swimmingpool med et område til solbadning og en legeplads helt gratis. Velkommen til CVITA Holiday Apartments i Rogoznica! :)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte din reservation skal et depositum på 25% af det samlede beløb indbetales til vores bankkonto inden for 7 dage efter den bekræftede reservation. Resten af beløbet, 75%, betales kontant ved ankomst. Bemærk: betaling med kredit/debet er ikke mulig, fordi vi ikke er tilmeldt denne service.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1.8 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Lystbådehavn: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
CVITA Ferielejligheder er perfekte til en familieferie. Udover overnatning tilbyder vi vores gæster at bruge en udendørs pool med et område til solbadning og en legeplads, så deres børn for eksempel, mens forældre solbader og slapper af ved den udendørs pool, kan lege ubekymret i den indhegnede børnehal. legeplads under forældrenes opsyn. For at udfylde din fritid og lære Kroatiens skønheder bedre at kende, kan vi hjælpe dig med at organisere bådture, vandsport, ture til nationalparkerne Kornati og Krka, besøg i UNESCO-byer med stor kulturel og historisk arv (Split, Trogir, Šibenik, Dubrovnik... .), transport fra/til Split lufthavn, restaurantreservationer, bådtur og meget mere... Rogoznica er et perfekt sted og et fremragende udgangspunkt for alle ture i det nære og bredere område.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Cvita Holiday
Martina Cvita Barun Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg blev født et lille sted ved havet, der hedder Rogoznica, det smukkeste sted i verden :) Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, nye kulturer, få nye oplevelser, det er grundene til, at jeg nyder at gøre dette job. Hovedmottoet for min familie og mig er at forsøge at gøre hver gæsts ophold i Kroatien så behageligt som muligt. Velkommen til CVITA Holiday Apartments!

Ferielejligheder Cvita Holiday annonce er blevet set 14671 gange siden 09.03.2021.