Ferielejlighed DavidRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I vores facilitet får du en venlig atmosfære. Ejendommen ligger kun 3 minutters gang fra den smukke strand og det krystalklare hav. Først og fremmest er jeg en kommunikativ og underholdende person, der er ivrig efter at mødes og møde nye mennesker og kultur.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Kære gæster, Betalingen bliver scampered ved direkte betaling til din konto eller ankomstdato, som vi kan arrangere via e-mail. Depositum er 30% af mængden af ​​din reservation. tak, David lejligheder
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I Zecevo, en lille landsby ved siden af ​​Rogoznica i Sibenik-Knin-regionen, tilbyder Apartment David indkvartering med gratis trådløs internetadgang. Samtlige lejligheder har et opholdsområde, fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer, bidet og brusebad. Lejlighederne er udstyret med opvaskemaskine, ovn og køleskab. Gæsterne i lejligheden kan nyde bordtennis på stedet, eller dykke eller cykle i omgivelserne. Trogir ligger 30 km fra lejlighederne David, mens Sibenik ligger 36 km væk fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Split Airport, 35 km fra anlægget.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed David
David Prcela Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed David annonce er blevet set 14123 gange siden 11.12.2018.