Villa BobanacRažanj (Rogoznica) - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyd et nyistandsat sommerhus med opvarmet pool og smuk havudsigt kun 73 meter fra stranden. Huset består af 3 enheder med i alt 5 soveværelser, 3 badeværelser og 3 køkkener. Privat indendørs parkering, aircondition, grill og internet er inkluderet i prisen. Mulighed for bådplads. Velkommen

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For alle henvendelser står vi til din rådighed 08-24 via kontaktformularen her på siden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis grænserne er lukkede på grund af coronavirus-virussen, tilbagebetales forudbetalingen eller beholdes i en anden periode.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 900 m
  • Læge: 14 km
  • Apotek: 13 km
  • Bank: 13 km
  • Posthus: 13 km
  • Tankstation: 19 km
  • Busstation: 900 m
  • Jernbanestation: 50 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 13 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 20 km
  • Kasino: 14 km
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er mulighed for en tørplads til din båd samt en kaj til søs. Vi tilbyder også tjenesten at veksle dine penge til en favorabel valutakurs.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Bobanac
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Eppelborn ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8+2, Oktober 2023
Ferie med venner

...venlige og varme udlejere! ...fantastisk smuk udsigt! ...vi er i dette hus for femtende gang på 13 år! ...pris/ydelsesforhold i top! ...altid nye ting og videreudviklinger i huset! …fortelte, køkkentilbygning, senge, møbler og pool!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Levice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2015
Sommer 2015

Sommer 2015 - den bedste sommer ved havet ... smuk indkvartering, godt hjem, et par meter til havet, fred, ro, havudsigt ..... Jeg vil bestemt komme tilbage her en gang Jeg vil bestemt anbefale ... vi var tre familier her, og hele huset var bare vores.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Dobruška,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Villa Bobanac, Juli 2011
Smukke 1-2 uger efter fire år

Familie suiter Bobanacových første gang vi besøgte med vores 12-bandemedlem i 2011. Han tog os behagelig vært og luk havet. Det er et sted, hvor der ikke er nogen overfyldte strande, hvor nerverne båndoptager, som går forhandlere rederier indbydende til ture. Er der en typisk tjekkisk slappe af og komfort. Havet er 80 meter fra lejligheden. Stranden er stenet med bygninger bygget betonelementer, hvor du lå måtten, og du kan dase. Havet er meget ren, stranden er egnet til svømmere, der er en gradvis tilgang til havet. Dette kan findes i landsbyen på 1 kilometer. Vi først valgte et sted med afstanden fra havet og lejligheder efter pris. Næppe kysten priserne er så praktisk, da det er her i Razanj. Siden 2011 Vi har været der hvert år i slutningen af ​​juli og august, og vi stadig ikke ønsker at forlade dette smukke sted og kigge efter en anden. Hvem vil have en fuld 14 dage bare rulle havet, måske ikke trække dine hæle. Hver dag i morgen kører bagere og fiskere. De stopper ved indgangen til huset. Priserne på brød og kager og fisk er kun lidt højere end os. Hvem ønsker ikke at bare at rulle, kan gå og se solnedgangen - der er tre store levesteder, hvor det kan ses - en halvø med et kapel omkring 2 km væk, en militær fæstning på en bakke omkring 80 meter 1 km væk og bakken over landsbyen omkring en halv mil væk. Hvem vil du gerne være fri for bekymringer, kan gå ned til den nærliggende større byer Primosten, Trogir eller til større byer Sibenik, Split. For Sibenik er kendte vandfald af Krka, som kan nås på cirka en times kørsel. Men jeg vil anbefale et besøg tidligt om morgenen fra 8:00-nu, hvor der ikke er nogen skarer. Vi er lidt cyklister, vi har cykler med ham, men terrænet omkring ikke meget velegnet til klassisk tjekkisk cykling. Der er faktisk bakket terræn, som vurderer det modsatte, de, der ønsker at ride lidt rundt. Den eneste vej, der kan betragtes som en cykel er en kyst motortrafikvej. Det gav hende en tur sikkert på en cykel, fordi basen transit er afskærmet til indre motorvej og fordi bilister er hensynsfulde og cyklister er her for at se lidt ligesom eksotiske. Vejene er rart uden huller. Lejlighederne er velindrettet køkken, aircondition madlavning og spisning redskaber,. Bobanacových familie er meget venlige, vi føler, at der virkelig s

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Davor Bobanac Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk, Russisk,
Mere om ejeren

Musiker, amatør-komiker, digter og rockkritiker ... Jeg reklamerer stolt over og præsenterer Bobanac-lejlighederne og besvarer alle presserende forespørgsler.

Villa Bobanac annonce er blevet set 83936 gange siden 30.12.2014.