Ferielejligheder BilicRažanj (Rogoznica) - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 85 per nat
Detaljeret beskrivelse

Familien Bilić byder dig velkommen til deres lejlighedshus i Ražnje. Det er en lille turistlandsby til en stor familieferie. Besøg os og oplev alle charme ved en lille turistby, det smukke hav og kroatiske gæstfrihed. Omkring Villa Bilić er der alle slags strande, fra sand og småsten til sten og beton.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at foretage en forudbetaling på 30% af den samlede pris. Resten af betalingen sker kontant den første dag for din ankomst. Rengøring af lejligheder koster 50 EUR. Turistskat er inkluderet i prisen. Reservationer for store grupper er ikke tilladt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
i tilfælde af afbestilling inden for 30 dage før ankomst, vil depositum blive returneret, minus bankprovision.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Lufthavn: 25 km
  • Diskotek: 20 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
15 km fra Villa Bilić ligger Krka Nationalpark med smukke vandfald, flora og fauna. Krka Nationalpark besøges af mere end 500.000 mennesker hvert år. Til vanvittige aftener, nær Raznje, er der natklubben Aurora, hvor unge mennesker fra alle dele af Dalmatien går. Det dækker mere end 250 kvadratmeter og er åbent hele natten. Måske foretrækker du en rolig, intim middag med din familie...så skal du helt sikkert besøge Rogoznica, som ligger kun 2 km fra Raznje. . Hvis du ikke vil gå så langt, så kan du spise middag på en restaurant, der ligger i selve Ražnje. Adskillige dykkerskoler er aktive i Ražanj. Det krystalklare hav og det rige marine dyreliv garanterer timevis af god fornøjelse.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Bilic
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
BISTRINCI,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Perfekt

Kun ros for denne lejlighed, altså hele anlægget. Meget pæn og ren lejlighed med fremragende faciliteter. Alt er som på billederne. Kudos til værterne for deres venlighed og gæstfrihed.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Köln,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Bilic, August 2016
Ligesom en drøm

Hej hold, Der er steder i verden, sådan og så er, og der er dem, som du bør besøge og finde. Adskilt fra masseturismen, udbredt i den smukke bugt, der om morgenen ligner en sø, krystalklart vand, lille stenstrand i harmoni med naturen, blev betonplader (typisk for Kroatien) placeret der af kærlighed, ikke for stor, ejeren oprettet med en følelse overalt kan sættes op paraplyer og hjælp stiger selv børn kan ingen fare for svømning. Denne lille, søvnig landsby i smukke navn Mezaroca ligger 2 km væk fra Ražanj, et lille supermarked, en restaurant med den smukkeste solnedgang jeg nogensinde har set i alle mine rejser, både direkte under Villas Bilic. Villa Bilic, hvor jeg lå, skiller sig ud med, at ejeren taler meget liv i tysk, hans søn Teo meget god engelsk, og begge har talent dine gæster til at bøje ubekymret og fredelig ferie. Den gode sjæl huset Bilic er en husmor Ifeta. 24 timer i døgnet er til rådighed for alle gæster, uanset nationalitet, fuldt medhold. Dens renhed bekræftes dagligt, hendes strøelse er så hvid, at jeg aldrig har set sådan en lugt af plader og det samme, og i en flash tilbage til barndommen. Så se og værelser. Nye (tavse) klimaanlæg til at være hver aften omsorg for en god søvn. Ny swimmingpool med en stor terrasse, hvorfra du fra leželice uden forhindringer en visning af bugten uovertrufne er den smukkeste på dette vidunderlige sted. Dette sted til at forlade, at forlade ved vejen til Rogoznica, er let at forhandle med taxi båd i kun ti minutter, en muldvarp er fra villaen kun et par meter. Hvad mere man søger at finde i Rogoznica. Lille butik for husholdningsartikler og fisk marked, hvor du nemt kan købe fisk, der er så om aftenen jeg forberedte på grillen med Stipe. Stipe til arrangementet gratis stillet til rådighed træ af oliventræer til pindebrænde og Ifeta nyttige fås med tips om forberedelse. Tak for denne vidunderlige ferie!

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Bilic, Juli 2016
Alle ros og anbefalinger 100% !!!!!!!

Et vidunderligt sted at hvile din krop og sjæl. Indretning og mere end fremragende. Luksus lejligheder med smuk udsigt (især bid af solen). Det er især god svømning ved poolen ved solnedgang !!! Ejeren er meget venlige og hjælpsomme. Anbefalingen til alle, der ønsker at hvile !!! Vi er her for at hvile og det næste år !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Teo Bilić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Bilic annonce er blevet set 67186 gange siden 19.06.2015.