Ferielejlighed SunflowerRažanj (Rogoznica) - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ražanj (Rogoznica) og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Beliggende midt i en stille bugt Stivašnica, er Apartment Sunflower ideel til 4-6 personer og tilbyder dig det perfekte sted at slappe af. Med sine 90m2 fordeler Solsikkelejligheden sig over to etager i toppen af familiens hus. På første sal er der et komfortabelt soveværelse med dobbeltseng, praktisk badeværelse med vaskemaskine, fuldt udstyret, renoveret køkken, spisestue med stort bord til 6 personer og en vestvendt terrasse med smuk havudsigt og solnedgange. En rund trappe fører til loftet, hvor de resterende to soveværelser og et badeværelse er placeret. Hvert af værelserne har en dobbeltseng og udsigt over havet eller naturen. Lejligheden ligger 80m fra havet, og havet starter i 5m dybde, men på toppen af bugten (500m fra lejligheden) er der en lavvandet strand.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetalingen er 30% af den fulde pris (ved reservation), og resten betales ved ankomst. Grundet den aktuelle situation med COVID19, betales forudbetalingen 30 dage før planlagt ankomst. Gamle gæster har 10% rabat på den fulde pris.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis reservationen afbestilles 20 eller flere dage før den planlagte ankomst, refunderes det fulde beløb for forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 55 km
  • Jernbanestation: 55 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 8 km
  • Sportsaktiviteter: 20 m
  • Diskotek: 15 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har en parkeringsplads til deres rådighed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Sunflower
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Chałupki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2021
Fantastisk

Lejlighed fantastisk, ren, pænt møbleret, udstyret med bogstaveligt talt alt hvad du måske har brug for. Udsigten fra balkonen er vidunderlig. Tæt på havet. Meget flinke ejere. Roligt kvarter, efter en 15-minutters gåtur når du centrum, hvor du finder gode restauranter og en butik. Hver morgen kører en bil med brød og frisk fisk op til lejligheden. Jeg anbefaler absolut !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Güstrow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2020
Vidunderlig!

Vi tilbragte 2 perfekte uger i lejligheden til familien Bročić. Lejligheden er perfekt beliggende, den er meget tæt på havet, og vi kunne nyde en smuk havudsigt fra vores terrasse. Stedet er meget stille, svømning i badeområderne er unikt. Vi var i stand til at besøge smukke byer nær Ražanj, Trogir og mange flere. I lejligheden havde vi alt hvad vi havde brug for og mere, det var en meget, meget flot, rummelig og meget ren lejlighed. Familien Bročić var store værter, de var meget hjælpsomme, venlige og opmærksomme, de gjorde vores ophold endnu sjovere. Jeg anbefaler lejligheden til alle, der ønsker at have en dejlig og fredelig tid i Kroatien.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Cegléd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2019
En uforglemmelig uge i Razanj

Med min kone og venner ankom vi en dejlig uge. Lejligheden er meget flot, meget rummelig. Køkkenet er fuldt udstyret, alt fungerer meget godt. Hver etage har aircondition, som sikrer en behagelig tid. Havudsigten er fantastisk. Vi var i et afslappet miljø. Familien, der byder os velkommen, er meget venlig og venlig. Jeg anbefaler alle at tilbringe mindst 1 uge her.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lucija Bročić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Lucija, og jeg hjælper mine forældre, når de lejer lejligheder Sunflower i Razanj. Vi håber du nyder det!

Ferielejlighed Sunflower annonce er blevet set 28102 gange siden 24.06.2017.