Ferielejligheder Tijan Željka i ŽacRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Anlægget er beliggende i rolige omgivelser i det bredere centrum af byen, 4 til 5 minutters let gang til stranden og alle nødvendige steder for en ubekymret sommerferie. I nærheden er butikker, en klinik, et apotek, et marked, cafeer og alt andet nødvendigt for en afslappet ferie uden at køre bil. Børn råder over en lukket gårdhave i skygge og en sandkasse. Der tilbydes parkering til lejlighedsbrugere ved siden af huset, og appen er inkluderet i prisen. Der er også grillplads i gården.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
BOLIGSKAT ER INKLUDERET I LEJLIGHEDENS PRIS. Betaling er 50% ved reservation af lejligheden, når lejligheden er reserveret, sender vi en voucher. Anden betaling ved ankomst. Ankomst til lejligheden kl. 15.00 og afgang kl. 10.00. Vi accepterer mindre hunde op til 10 kg i vægt. Prisen per dag for hunde er 7 euro per dag. Det er ikke tilladt at efterlade husdyr alene i lejligheden. Husregler kræver stilhed fra 23.00 til 07.00. Ejeren giver rabat efter aftale med gæsten afhængig af antallet af overnatninger. Barneseng gratis.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes, hvis vi udfylder din aftale med en anden reservation. I tilfælde af corona-virus er det muligt at få refunderet pengene, hvis grænserne er lukkede, og du ikke kan komme.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
De hyggelige værters velkomstdrink muntrer altid både nye og gamle gæster op. Værtens økoprodukter er en rigtig godbid for gæsterne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tijan Željka i Žac
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Orzesze,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2023
juni 2023

Fantastiske lejligheder. Vi lejede alle 3 med venner, og vi er meget tilfredse. Rent. Fuldt udstyret køkken. Aircondition. Skift af sengetøj og håndklæder efter en uges ophold. Spændende værter. Meget gode produkter af lokal interesse Byen er lille, stille, men alt er på plads. Butikker, restauranter, caféer, barer. Jeg håber at vende tilbage dertil næste år.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Sommeren 2023

Fremragende, venlige og varme værter. Lejligheden er pæn og ren med alle de nødvendige ting i den. For hver anbefaling. Et vidunderligt og fredeligt sted, lige til en ferie efter eget valg! Vi ses næste år!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ražanac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2022
september 2022

Fantastisk beliggenhed - tæt på alt, 4-5 minutters gang; strand, butikker, isbar, pizzeria, caféer, restauranter, alt inden for rækkevidde. Ražanac er en sikker og rolig landsby med et fantastisk klima og mennesker. Jeg anbefaler bestemt denne lejlighed. Lejligheden er ren og har alt hvad du behøver for en behagelig ferie. Køkkenet er fuldt udstyret (elkomfur - 2 kogeplader, ingen ovn, men der er en mikrobølgeovn). Værterne er hjælpsomme og søde, stranden er smuk med naturlig skygge, og havet er krystalklart. Vi anbefaler det bestemt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Željka & Žac Tijan Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk, Russisk,
Mere om ejeren

Željka og Žac Tijan har beskæftiget sig med leje af lejligheder og turismeaktiviteter i mange år. Vi venter på dig med stor glæde og tilbyder en behagelig familieatmosfære under din ferie i vores lejligheder. Žac vil altid være glad for at grille, drikke den berømte Orahovacá og smage en række familie-øko-produkter. TIJAN FAMILIEN

Ferielejligheder Tijan Željka i Žac annonce er blevet set 62751 gange siden 20.09.2018.