Ferielejligheder ReginaRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ražanac og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Regina er en komfortabel lejlighed, der kan rumme op til 6 personer. Den er udstyret med aircondition og internet (wi-fi). Huset ligger tæt på byens centrum og stenstrand er omkring 300 meter. Parkering og grill i gården. Beskrivelse: AP / 4 2, 1.; størrelse 60qm, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, stor stue med køkken og spisestue, sovesofa, badeværelse (bad / toilet) med vaskemaskine, balkon, ca 20qm. House Regina ligger i første række til havet og er omkring 30 meter fra den stenede strand. Den består af en air condition soveværelse ap / 2 2 og kan rumme op til 4 personer. stueetagen; størrelse 45qm, soveværelse med dobbeltseng, stue med køkken og spisestue, sovesofa til 2 personer, badeværelse (bruser / toilet) med en vaskemaskine, terrasse med havudsigt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte din reservation, forudbetaling en (ca. 30% af det samlede beløb), resten betales på stedet, på dagen for ankomst. Check-in: fra 14.00. Check-out: indtil 10.00h.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Regina
Branko Olić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Regina annonce er blevet set 6450 gange siden 02.03.2015.