Sommerhus ElfRavna Gora - Kvarner

priser fra € 160 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehus Elf er beliggende i en rolig beliggenhed i byen Kupjak. Anlægget ligger 60 km fra Rijeka og omfatter privat parkering og gratis WiFi. Indkvarteringen har 2 soveværelser udstyret med dobbeltseng, klædeskab, natbord. Ovenpå værelset har et forværelse med TV og siddepladser. Badeværelse med toilet, brusekabine, håndvask med spejl. Stue med sovesofa til 1 eller 2 personer, sofabord, kommode og TV. Spisestue og fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvaskemaskine, el-komfur og elkedel. Der er en barneseng i anlægget, og håndklæder og sengetøj er tilgængelige på anlægget. Du har også til din rådighed en træsofa, en gasgrill og en jacuzzi til afslapning i den overdækkede del af huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere et hus er det nødvendigt at betale et forskud på halvdelen af den samlede værdi af den aftalte ydelse. Vi sender en skriftlig bekræftelse på reservationen. Resten af beløbet for det reserverede ophold betales ved ankomst. Check ind indtil kl. 14.00, check ud indtil kl. 10.00 eller efter aftale.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved afbestilling senest 7 dage før den planlagte ankomstdato, tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Dagligvarer: 4 km
  • Restaurant: 7 km
  • Apotek: 4 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Nationalpark: 24 km
Ekstra tilbud
I tilbuddet af vores hus, kan du nyde forskellige typer massage. Behandlinger er ikke inkluderet i husets pris og kan benyttes afhængigt af tilgængelighed og kun med obligatorisk forudgående reservation.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Klaudia Boban
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Elf annonce er blevet set 686 gange siden 19.03.2024.