Ferielejligheder Mala VilaRab - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Mala Vila er et familiehus beliggende på øen Rab i Banjol. Huset ligger 70 m fra havet og 25 minutters gang til byens centrum, som du kan nå ved promenaden langs havet eller med båd og bil. Der er tre moderne nyistandsatte lejligheder i huset. Der er en parkeringsplads foran huset, og en fortøjning til en båd kan stilles til rådighed efter anmodning. Huset er omgivet af grønne områder, og butikker og restauranter ligger i umiddelbar nærhed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kontant og på anlægget, og ved reservation skal du betale 30% af det samlede beløb gennem banken (internetbank) for at bekræfte reservationen. Indrejsetidspunktet til lejligheden er fra kl. 15.00 eller tidligere. hvis det er muligt, og tidspunktet for afrejse er kl. Alle gæster er forpligtet til at følge husordenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Refusion af forudbetalingen er mulig, hvis annulleringen sker op til 45 dage før reservationsdatoen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 1.8 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Lystbådehavn: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder også vores gæster en en-dagstur til Frkanj - kærlighedens ø, et smukt feriested, hvor du kan svømme i det krystalklare hav, dase i skyggen af fyrretræer og nyde mad og drikke på den lokale restaurant eller strandbar .
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mala Vila
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marijana Bravarić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Hej, jeg hedder Marijana, jeg bor på denne smukke ø hele året rundt. Min familie og jeg har været engageret i turisme i 30 år. Jeg håber, at dit ophold i Mala Vila bliver behageligt, fordi vi selv kan lide at rejse, så vi forsøger at anvende alle positive og gode eksempler i vores villa. Vi ser frem til dine ankomster!

Ferielejligheder Mala Vila annonce er blevet set 7353 gange siden 05.01.2023.