Ferielejlighed PunatKrk Punat - Kroatiske øer

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi udlejer en lejlighed til 4 (2) personer i Punat. Aaprtman det er godt rustet til din perfekte ferie. Den er udstyret med en opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition, satellit-tv, drikke kaffe, te, en mikrobølgeovn .... Der er 2 soveværelser, spisestue og logisk. Parkering. Stranden ligger kun 150 m. Krk har en promenade, cykelsti, vandski, vandrutsjebaner, strand for børn og voksne ... utallige muligheder for en god tid.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du booker du foretager en indbetaling i mængden af ​​to nætter. Resten af ​​kontoen betales ved ankomst. Chek i 24:00 Chek out 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 80 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
olivenolie, cognac, tørrede figner, cykel, transport til lufthavnen
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Punat
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2021
Lejligheden vi altid kommer tilbage til

Vi har allerede boet i denne lejlighed tre gange. Vi er meget tilfredse med alt. Det er meget rent og pænt, udstyret med alt, hvad en familie har brug for til en normal og behagelig ferie. Der er nok badehåndklæder såvel som tallerkener, alt fungerer normalt i køkkenet, senge til hvert kompliment (der er sjældent en lejlighed, hvor de ikke knirker ved hver bevægelse). Værterne investerer naturligvis i at forbedre kvaliteten af indkvartering. Den femte seng er også superkomfortabel, ikke den billigste ekstra seng. Og meget vigtigst er folk totalt diskret, de er der, hvis du har brug for noget, men ikke gider og spionerer på deres gæster. Stranden er tæt på samt alle andre faciliteter. For hver anbefaling

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Trbovlje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Punat, August 2017
Super lejlighed

Vi er netop hjemvendt fra orlov. En uge i lejligheden Punat for hurtigt. Ejeren af ​​lejligheden, og vi er meget tilfredse. Mirjana meget venlige, tilgængelig, hvis du har brug for; De har været meget hjælpsomme, når vi booking. Lejligheden har alt det, der er skrevet på hjemmesiden og meget mere. Ren, smukke og nyligt udstyret med alle komfort som du har derhjemme. Faktisk behøver du ikke noget med dem, bortset fra personlige bagage. I gården af ​​lejligheden har du en reserveret parkeringsplads. Varme dage kan være lettere med air-condition i lejligheden, som ikke specifikt kræves et ekstra gebyr, om aftenen var behageligt at sidde på balkonen. Lejligheden er delvist mod havet, som faktisk er en fordel, fordi solen ikke skinner hele dagen direkte ind i lejligheden. Vejen til de smukke strande, meget velegnet til familier med små børn, til at falde ned i gyden, mens transport med bil, men trafikken er meget lys. Langs kysten mulighed for marine sport og selvfølgelig restauranter - kolde drikke, velsmagende mad og is til en sød tand. Alle dem, der elsker solnedgange er her på det rigtige sted, samt aftenture langs kysten til steder, der er rigtige for alle romantikere. Ved handel, foretrækker vi kørte bilen, fordi de tilfældigvis nogen i varmen kunne ikke bære den fulde pose rundt. I denne lejlighed vil vi vende tilbage, da vi počutli behagelig hjem, især meget velkommen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Marcon,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Punat, August 2016
Great getaway

Lige vi vendte tilbage fra Punat. Vi havde en stor tid. hyggelig lejlighed, udstyret med alle bekvemmeligheder. Værtinde meget rart og hjælpsomme. Stranden ligger kun 5 minutters gang. Havet er smukt. Rådets støvletter til stenene, men også en maske og snorkel og gå ikke glip vidundere havet. Centret kan nemt nås til fods ved at tage en tur. Vi var fint.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mirjana Grzancic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Punat annonce er blevet set 62142 gange siden 16.11.2014.