Ferielejligheder Zitab Luxury Privlaka - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 160 per nat
Detaljeret beskrivelse

Zitab Luxury apartments ligger kun 30 meter fra havet i den lille og rolige by Privlaka i Zadar-regionen. Nybyggede faciliteter med tre luksuslejligheder tilbyder en perfekt og afslappende ferie i et smukt indrettet miljø med swimmingpool. Idyllen i dette anlæg kan nydes af børnefamilier, såvel som unge og ældre par. Placeringen af selve anlægget er et stort plus, fordi afstanden til andre faciliteter såsom butikker, restauranter, apoteker er tæt på (inden for max. 10 minutters gang). Kort sagt, udover rummelig indkvartering vil gæsterne nyde komfortable store boxsenge, værelser med aircondition, hvor hvert værelse har sit eget klimaanlæg og smart-tv, store og rummelige garderobeskabe. Derudover er der tonede ruder, magnetiserede indvendige døre, et stort dobbeltfløjet køleskab med vand og ismaskine samt et rummeligt og luksuriøst sæt i stuen. Går du ud på din terrasse, nyder kaffe ved havet eller poolen, hvad enten det er på en liggestol eller på vores luksuriøse sofa, vil du tilbringe uforglemmelige øjeblikke

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling fra turisten, der lejede lejligheden, sker kontant ved ankomst til lejligheden eller ved betaling mindst 7 dage før ankomst til lejligheden, og ved reservation er det nødvendigt at betale et forudbetalingsbeløb på 30 % af den samlede reservation. Oplysningerne om forudbetaling sendes via gæstens e-mailadresse. Efter at have modtaget forudbetalingen anses reservationen for bekræftet, og gæsten vil modtage en voucher - bekræftelse af reservationen - på sin e-mail. Indtjekning er fra kl. 16.00 og fremefter. Udtjekning er indtil kl. 10.00. Dyr er ikke tilladt i bygningen. Et depositum på €300 betales efter indtræden i anlægget og returneres til gæsten, hvis der ikke er nogen skade under opholdet. Ud over depositum ved ankomst, er det nødvendigt at betale € 100 for rengøring af lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved aflysning af opholdet tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 50 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 400 m
  • Posthus: 300 m
  • Busstation: 8 km
  • Lufthavn: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomst til overnatningsstedet vil vores gæster modtage en velkommen overraskelse. Boligprisen inkluderer sengelinned, håndklæder til indendørs brusere, toiletpapir til de første dage, håndsæbe og bodyshampoo samt basale krydderier i køkkenet. Seværdigheder og yderligere indhold, som gæsterne kan se under deres ophold, vil blive præsenteret for dem ved ankomsten, og få dage før vil gæsten modtage en besked, hvori de skriver alt, hvad de skal vide, når de ankommer til anlægget.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Zitab Luxury
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ana Roso Štajnkler
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Zitab Luxury annonce er blevet set 3882 gange siden 31.05.2023.