Ferielejligheder LoznicaPrivlaka - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne \\\\ Loznica \\\\ er beliggende i et familiehus, 20 meter fra havet, 70 meter fra sandstranden, bygningen har i alt 2 lejligheder, der er fuldt udstyrede og møblerede, fuldstændig privatliv, fred , stilhed. Lejlighed 4: 2-værelses lejlighed, beliggende på første sal, havudsigt, stor og rummelig terrasse på 35m2 med siddepladser. Lejlighed 2: 1-værelses lejlighed er beliggende i stueetagen, omgivet af grønne områder, en rummelig terrasse på 18 m2 med sofa. Den rummelige have til disse lejligheder med parkering, grill, udendørs bruser med hytte er til gæsternes rådighed. Venlige lokale, der vil være tilgængelige for gæster under deres ophold, er en anden attraktion ved disse lejligheder. Der er obligatorisk husorden og ro i bygningen fra 23.00 til 07.00. 00h.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Afhængigt af reservationens længde og størrelse bestemmes størrelsen af det depositum, som gæsten skal betale ved reservation af boligenheden. Ankomst til lejligheden er mulig efter kl. 15.00, afgang er obligatorisk inden kl. 9.00. Turistskat er ikke inkluderet i prisen: voksne EUR 1,50 / PERSON / DAG, børn 12-18 / EUR 0,75 / PERSON / DAG Brug af aircondition er ikke inkluderet i prisen for lejligheden: EUR 5 per dag.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
100 % tilbagebetaling af forudbetaling ved afbestilling 60 dage eller mere. 50% tilbagebetaling af forudbetaling ved afbestilling 30-60 dage. 0% tilbagebetaling af forudbetaling ved afbestilling inden for 30 dage.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 20 km
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 10 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Wellnesscenter, swimmingpool, indendørs pool, sauna, skønhedscenter i hoteller i Petrčani - 15 km fra Privlaka. Tennis, volleyball, basketball, håndbold, ridning, dykning, windsurfing, vandski, parasailing, jetski, cykeludlejning på Holiday Resort Zaton - 10 km fra Privlaka. I denne region er der nationalparker: Paklenica, Kornati, Krka. Naturparker: Vrana-søen og Telaščica
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Loznica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Fremragende

Lejligheden er yderst ren og ryddelig, smuk og fuldt udstyret. Den store terrasse og havudsigt er et absolut aktiv. Værterne er fuldt tilgængelige, gæstfrie og meget venlige. Enhver anbefaling.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Graz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2020
Det er tid til en rigtig ferie!

Vi har været på ferie som familie i 13 år, hvilket kun bekræfter indkvarteringens kvalitet. Vi føler os allerede hjemme og hører til der. Naturligvis ville dette ikke have været muligt uden den store hjertelighed og gæstfrihed hos værterne såvel som den hjemlige atmosfære. Bogstaveligt talt ser alt ud som beskrevet. Lejligheden er kendetegnet ved enestående renlighed og omhyggelighed, hvilket er en anden grund til, at vi er faste gæster. Hvert år investeres der noget nyt for at forbedre tjenesterne. Alt er inden for rækkevidde fra butikker, legepladser for børn, sportsbaner til restauranter. Perfekt til folk på udkig efter fred, frihed og for ægtepar med små børn, fordi havet med en sandbund og sandstranden er ekstremt tæt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Idrija,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2020
Fantastisk indkvartering

Vi har været vært for denne destination i tyve år. Dette er en indikation af fremragende indkvartering. Lejligheden er eksemplarisk, ren og veludstyret. Placeringen er i en rolig del fra den store terrasse med en smuk havudsigt. Værterne er meget venlige og altid tilgængelige for at hjælpe med et afslappet og fantastisk ophold. I nærheden ligger en stor legeplads til afslapning og mange muligheder for andre former for rekreation. Alle kan finde noget for sig selv. Du kan slukke din tørst og sult i buffeter og restauranter i nærheden. Tilbuddet er varieret, priserne er moderate. Alt det, der er skrevet, giver os en fantastisk ferie og velvære.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marijana Grbić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Loznica annonce er blevet set 41732 gange siden 29.04.2019.