Ferielejligheder Villa KnezPrimošten - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hotel Prince ligger i en naturlig bugt Tepli Bok Primosten, en tidligere fiskerby, der har udviklet sig til en turist paradis. Anlægget er placeret ud til havet med en strand og liggestole. Smukke klare hav og Middelhavet planter pryder sten terrasser. Det gunstige klima tillader temperaturen skal være egnet til svømning, selv i de tidlige / sene sæson månederne maj, juni, september og oktober. Omgivet af naturlige skønhed middelhavsstil, vandrestier under fyrretræer og den maleriske solnedgang, ønsker dig vil blive længere end planlagt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vore lejligheder har en smuk udsigt over havet og øerne. De har en terrasse, stue, soveværelse, fuldt udstyret køkken og badeværelse med bruser eller badekar. For vores gæster er tilgængelig parkering og gratis trådløs internetadgang og satellit-tv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Knez
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Donja Lomnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Ferie på Villa Knez

Lejligheder og værter er simpelthen perfekte. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal rose indkvartering, venlighed, udsigt, gæstfrihed. Simpelthen perfekt. Vi hvilede og så på det smukke landskab, og værterne blev meget søde ved os, og vi kommer helt sikkert tilbage. Lejlighedens udstyr og renlighed er fremragende, og det bedste af det hele er nærheden til havet og den smukke udsigt. Kan klart anbefales selv i lavsæsonen. Hvil for sjælen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Djakovo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Vi kommer helt sikkert tilbage

Lejligheden, stranden, Primošten centrum, Ante og Višnja, alt er bedømt AAA. Hele familien og vores hund nød det. Vi har ikke tid til vores Kroatien... Jeg er sikker på, at vi ses igen. Tak for alt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2022
Ro til hvile

Et skønt sted for dem, der søger ro til at slappe af og samtidig i gåafstand til havet fra bymidten, hvor der er butikker og restauranter. Havet bogstaveligt talt på tværs af vejen. Du kan vælge at nærme dig havet gradvist og lige ned i dybet. Selve boligen er tilfredsstillende og man har alt hvad man har brug for, men jeg vil fremhæve det er en skøn stor terrasse med liggestole, som giver det meste af dagen skygge og udsigt til havet og byens centrum i baggrunden. Ejerne er meget søde og imødekommende, vi takker dem meget. Vi vil vende tilbage her regelmæssigt.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ante Knez Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Villa Knez annonce er blevet set 123609 gange siden 07.11.2017.