Ferielejligheder JurinoviPrimošten - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Jurinovi ligger i Dolac, 4 km før Primošten fra retningen af Šibenik mod Split. Dolac er et roligt sted for alle gæster, der kan lide fred og ikke mængden som i centrum af Primošten. Afstanden fra havet er 400 m eller få minutters gang. Strandene ligger ca. 600 m væk. Vejen, der fører til havet, er stejl, fordi vi ligger på en bakke og anbefales ikke til gæster, der ikke kan lide at gå. Du kan også bruge en bil til at gå til stranden, og parkering ved vejen og havet er gratis. To lejligheder på 45 m2 ligger i stueetagen og har havudsigt Hver lejlighed har balkon, fuldt udstyret køkken, aircondition, internet og parkering, der ikke er i skygge.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Parkering, aircondition, wi-fi, turistskat og lejlighedsrengøring på den sidste dag af opholdet er inkluderet i reservationsprisen. Det anbefalede ankomsttidspunkt (indtjekning) er efter kl. 14.00, mens udtjekning (udtjekning) på opholdets sidste dag skal ske senest kl. 10.00. Vi refunderer ikke forudbetalinger i tilfælde af annullering af indkvartering. Forskudsbeløbet er 100 euro.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen refunderer vi ikke forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 23 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Her kan du købe lokal Babić-vin og olivenolie af topkvalitet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Jurinovi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Lejlighed Jurinovi Dolac

Min mand og jeg besøgte den samme lejlighed for tredje år. Vi kan godt lide freden, roen og autentiske omgivelser i Dalmatien. Til stranden kører vi ned til flere skønne strande. Parkeringsplads er ikke et problem. Ejeren er diskret og altid klar til at hjælpe med råd. Du kan købe olivenolie og andre hjemmelavede produkter hos ham. Vi vil gå tilbage dertil MIRA og Bojan

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Łódź,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Undgå

"Lejligheden" (selvom det ville være mere passende at bruge ordet nora) ligner ikke billederne. Det første og stærkeste indtryk - der er bare ét stort rod, for ingen rydder op. Startende fra hoveddøren, klæbrige dørhåndtag og gulve, gennem håndklæder, vægge, der ikke er malet i årevis, til ødelagte persienner. Udsigten fra vinduet er hovedsageligt på væggen i nabobygningen, denne del "på havet" er stort set sløret af den nyopførte bygning. Indgangsdøren til lejligheden er den sædvanlige, billigste dør fra Castorama, som højst kan dele rummene, ikke lejligheden, fra trappen. Du kan høre alt og alle. Der er en ødelagt Renault 4 i indkørslen, nogle rækker af brændstofpiller i gangen. Massakre. Vi flygtede derfra, så snart vi ankom. Forskuddet på € 100 gik selvfølgelig i vasken, Herren fik pludselig vand i munden og besluttede ikke at tale mere. Måske plejede det at være et dejligt sted, men temmelig mange år siden. Nu skal bunden og en meter silt undgås!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Kære Mr. Sandwich, du reserverede en lejlighed til 40 euro pr. nat, og du forventer Radisson Blu, som du ikke har penge til. Vi ventede på dig hele dagen, du tog ikke telefonen, og du kom om eftermiddagen uden nogen undskyldning. Fra i begyndelsen var vi mistænksomme over for din adfærd, helt sikkert var du påvirket af en slags stoffer eller opiater, selvom det ikke er vores problem at invadere gæsternes privatliv. Du tog afsted midt om natten uden at betale for 14-nætters ophold og efterladt sådan et rod, et knust glas, røde pletter på lagnerne fra hvem ved hvad og snavs, som vi brugte timer på at rense bag dig, og det for blot én dags ophold. Vi returnerer ikke forudbetalingen på 100 euro, fordi du blev i en dag plus rengøring, og ellers er reglerne, at forudbetalingen under alle omstændigheder ikke returneres, de står skrevet i beskrivelsen og reglerne på vores side. Dine forsøg på at afpresse os penge er meldt til politiet, og vi tjekker sikkerhedskameraerne på grund af din mærkelige opførsel.Vi kan ikke påvirke udsigten fra balkonen, fordi der bygges nye bygninger omkring os, men vi har stadig en dejlig udsigt over havet Lejligheden er grundigt rengjort og sengetøjet vaskes og stryges i professionelt vaskeri. Renault 4 er en del af flere biler som er ved at blive repareret hos os og vi har hjulpet vores gæster mange gange i problemer med deres biler.Briketterne er pænt stablet ikke på gangen men under trappen, hvilket slet ikke burde genere dig pga. det er normalt at forberede sig til vinteren Kvalitet Jeg synes ikke, døren er vigtig eller tvivlsom, for jeg gentager, vi er ikke Radisson Blu, men en trestjernet lejlighed. Vores lejligheder har altid været et fantastisk feriested for kulturfolk, desværre fortjener folk som dig ikke at komme til vores hav.Du er en skam for dit folk og dit land.

Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Jurinovi, August 2018
Dolac, Rtič I / 48, Primošten Burnji

Min mand og jeg opholdt sig i Jurinovi's hus for første gang i år, men absolut ikke for sidste gang! Det er perfekt til vores behov. Det er ret og fredeligt om natten, og der er et fint vandresti bag huset. Stranden er smuk, havvand er krystalklar, og der er også noget skygge under fyrretræerne - hvis det er nødvendigt ... Lejligheden er rummelig, godt møbleret og rent. Værten Antonio og hans familie er meget venlige og behagelige. De har en vidunderlig vin Babič (det er specifikt for dette område), som de producerer såvel som meget god olivenolie. Vi anbefaler bestemt dette sted, for en behagelig og fredelig ferie for et par eller en familie med børn - strande i området er perfekte til små børn. Tak Antonio, Josip & Dragica for at tilbyde os en vidunderlig ferie! Se dig nex år! Brigita & Bine

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Antonio Jurin Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

LEJLIGHEDER \ Jurin \ Ferielejligheder Sales Manager fra hinanden. Jurin @ gmail. com

Ferielejligheder Jurinovi annonce er blevet set 68623 gange siden 21.09.2017.