Ferielejligheder GardelinPremuda - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 700 m
  • Posthus: 40 m
  • Sportsaktiviteter: 10 m
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Gardelin
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Fantastisk

For første gang besluttede en familie på fire at tage en risiko og gå til det ukendte. I en rummelig, pæn og udstyret lejlighed med egen terrasse og alle de nødvendige faciliteter i nærheden, nød og hvilede hun som aldrig før. Vi anbefaler det til alle, der er trætte af scootere, overfyldte birke og strande, høj musik og hylende talentfulde individer. Vi vil gerne takke de yderst venlige værter for deres gæstfrihed, barba Leon og tante Zdenka, vi ses næste år!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ajdovščina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Gardelin, August 2017
overnatning

Privat familie Smirčić meget stærkt anbefale, så meget høflige og hjælpsomme. Lejlighederne er rene i pæn og udstyret med hvad det skal være. I nærheden af ​​posthuset, butikker og en legeplads. Øen har ingen trafik, så det er sikkert børn. Alt var stor, så vi mange tak for de smukke minder!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Kranj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Gardelin, Juni 2015
Fantactic for børn

Hos Smircic familie vi tilbringe en vidunderlig ferie. Lejlighederne er beliggende i centrum af landsbyen ud over legepladser og kirker. De er pæne og moderne, med aircondition. Vores preschoolers var i stand til frit at løbe rundt, der er ingen biler. Snart find en virksomhed, i juli er der nogle lokale børn, der kommer til øen på ferie til bedstemødre og bedstefædre. 50 m væk er en lille butik, hvor vi gik gennem kogler og lys. Og det er det, så vidt forbrugerisme! Ikke boder med kinesiske legetøj og andre unødvendige ting, som trækker børnene væk. Fru Zdenka og Leo er vidunderlige vært, næsten hver dag, vi havde mig også en chance for at smage noget af den fremragende lokale fødevarer. Frisk fisk, som Mr. Leo fisket om morgenen, pandekager med nutelo kid grillet zucchini fra haven eller hjem fries fra kartofler (pommes frites og Premuda er helt anderledes, så sødt!). I to dage, du kender alle indbyggere på øen er meget gæstfrie og venlige - Kedsomhed kan ikke være. Havet og stranden, men ... det krystalklare vand, stranden er småsten med sand patches, hvor at bygge hvad sandslot. Ingen skarer, ubegrænset plads på stranden. Med de lokale til at acceptere den cirkel med nogen af ​​de fiskerbåde. Virkelig smukke afbryde forbindelsen til hurtigt tempo i hverdagen og påtrængende forbrugerisme!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Leon Smirčić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Med sin kone konstant dvæle på øen Premuda. Gæster er velkomne, og vi forsøger at gøre hver gæst ophold på Premandura smukkere.

Ferielejligheder Gardelin annonce er blevet set 41303 gange siden 12.07.2014.