Ferielejlighed MirjamUgljan Preko - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Med udsigt over byen Zadar, de fjerne tinder i Velebit og holmen Galevac, og beliggende foran sandstranden Jaz i byen Preku, tilbyder lejlighed Mirjam komfortabel og varm indkvartering for familier med børn, seniorer, der som gåture ved havet, elskere af cykelstier eller elskere af tur i Zadar-øgruppen med en lejet speedbåd. Lejlighed Mirjam ligger i en bygning, der kun er 5 min. væk fra stranden, hvor der tilbydes forfriskninger ved flere terrasser med caféer og restauranter ved havet. Det tager kun 12 minutter at komme til byens centrum. lette gåture. Gæsten kan opfylde sine behov ved at besøge markedet, værtshuset, restauranten, bageren og Tommy supermarked. Flere daglige bådlinjer mellem byen Preka og byen Zadar vil give dig mulighed for at besøge byens historiske værdier, nyde at lytte til SEA ORGAN, sende en HILSEN TIL SOLEN, og en god nats underholdning vil fuldende din ferie. Lejlighed Mirjam på 54 m2 har stue med køkken, entre, to soveværelser, badeværelse med toilet og terrasse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid: fra kl. Afgangstid: op til klokken 10. Reservation: via e-mail. Forudbetaling: 15% af det samlede beløb forud. Værdibeviset sendes til gæsten via e-mail som bekræftelse af reservationen. Betaling af det resterende beløb for opholdet sker ved ankomst til lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen kan refunderes, hvis gæsten annullerer reservationen 45 dage før den reserverede ankomstdato.
Afstande
  • Hav: 90 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 6 km
  • Jernbanestation: 6 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Lejligheden har egen parkeringsplads. Vi byder gæster velkommen med en velkomstdrink. Gæster i Mirjam-lejligheden kan bruge morgenmadsservicen til en pris af €10 per person i den nærliggende restaurant Vile Dalmacija (buffetbord). Den samme restaurant tilbyder gæsterne i Mirjam-lejligheden et aftensmåltid til en pris af €20 per person (der er 3-4 typer menuer at vælge imellem).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mirjam
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Otočec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2023
Ugljan Preko

En perfekt udstyret lejlighed, fra en tandstikker til sytilbehør, alt hvad du ellers ville have derhjemme. Den personligt og kærligt indrettede bolig ligger meget tæt på havet, nærliggende Tomy marked og alt hvad du behøver for en helt unik ferie. Fru Anita er en fantastisk dame, som vil imødekomme dig og sikre din behagelige ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Ferie 2023

Kære Sandra, tak for din kommentar, og jeg håber at se dig igen næste sommer. Vi ønsker dig og din familie alt det bedste fra bunden af vores hjerter

Laško ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2022
i 2022

Top lejlighed, strand meget tæt på, alt ok, Det eneste er, at der ikke er nogen er en udveksling Hehe mord Lejligheden er meget god, stranden er den samme, kun for familier

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
KAMNIK,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2020
Fantastisk ferie og venlige ejere

Vi var i denne lejlighed for første gang, og vi er ikke kede. Lejligheden er meget ren og udstyret med alt hvad du behøver for at bo. Vi blev imponeret over den følelse af hjemlighed og varme, som du modtages af ejerne af lejligheden. Der er også en ekstremt smuk strand i nærheden. Vi vil helt sikkert være tilbage næste år.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Anita Milošić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi ønsker hver gæst på Apartments Mirjam et behageligt og afslappet ophold, en tilfredsstillende ferie og smukke minder.

Ferielejlighed Mirjam annonce er blevet set 46636 gange siden 12.05.2015.