Sommerhus Sunrise HillPregrada - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 180 per nat
Detaljeret beskrivelse

Dette utrolige hus ligger på en af de mange bakker i smukke Zagorje. Omgivet af bakker, vinmarker, frugtplantager og skove, er det et ideelt sted at nyde og hvile i naturen. Den vidunderlige udsigt, der strækker sig, giver mulighed for at nyde smukke solopgange, som huset har fået sit navn af. Sunrise Hill er kategoriseret med 4* og giver komfortabel indkvartering til 8 personer, og er primært orienteret mod familier med børn. Det er perfekt til en rolig ferie eller socialt samvær, men også til rekreation og sport. Udover den anlagte have, som byder på en stor swimmingpool med bruser og en overdækket og åben terrasse, en grill, et legehus, parkering, er huset indrettet med et minutiøst indrettet interiør domineret af træ og lyse og beroligende toner. Huset består af en stueetage med en rummelig stue med køkken og spisestue, et badeværelse, et legerum til børn med bordfodbold, en PS 4 spillekonsol og brætspil samt en rummelig terrasse, der inviterer til hvile og socialt samvær. Der er tre soveværelser på første sal i huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på 30% af det samlede beløb sker til transaktionskontoen og selve betalingen er samtidig bekræftelse af reservationen. Den resterende del betales ved ankomst til transaktionskontoen eller kontant. Ankomst fra kl. 16.00 og afgang indtil kl. 10.00. Vi er altid åbne for en aftale, hvis vi ikke får nye gæster umiddelbart før eller efter. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Betingelser for reservationsafbestilling: • Ved udeblivelse (uden forudgående afbestilling) på det reserverede tidspunkt beholder ejeren af anlægget forudbetalingen - 30% af det samlede reservationsbeløb. • Ved annullering af reservationen 21 eller flere dage før den aftalte feriedato har gæsterne ret til at bruge forudbetalingen til en anden fri dato efter eget valg. Det er muligt at ændre aftalen to gange under denne betingelse om aftaleaflysning, hvorefter gæsten mister retten til tilbagebetaling af forudbetalingen og muligheden for at benytte den. • Hvis der er "force majeure" eller en større funktionsfejl, det vil sige forhold i overnatningsstedet, der ikke er tilfredsstillende for gæsternes ophold, kan ejeren af anlægget annullere reservationen med en detaljeret forklaring til gæsten og tillade gæsten. at vælge en hvilken som helst alternativ fridato med en tilsvarende rabat på 10 % på hele det oprindeligt aftalte beløb for reservationen.
Afstande
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 2 km
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 3 km
Ekstra tilbud
Huset byder på alle fordelene og behovene for en moderne gæst (trådløst internet, fem SMART LED-tv, Netflix, centralt klimaanlæg, røgalarm, CO2-detektor, ekstern videoovervågning). Sunrise Hill ligger omkring halvtreds km fra Zagreb og 1,5 km fra centrum af Pregrada. Der er også en infrarød sauna inde i huset og på den udvendige overdækket terrasse og en jacuzzi som er i drift fra 01.10. indtil 30.04. (uden for sæsonen med brug af udendørs pool). Og for de mindste er der et rigt udstyret legeværelse for børn (billard, bordfodbold, dart, brætspil, PS4, farveblyanter og tegneklodser...)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sanja Škrinjar
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Min familie og jeg forsøger at få vores gæster til at forelske sig i Zagorje og de smukke grønne bakker, og frem for alt virkelig at hvile midt i naturen, grønt, fuglekvidder... langt fra dynamisk hverdag og forpligtelser. Huset er indrettet præcis efter de krav, som vi ville have i rollen som gæster, og vi mener oprigtigt, at vi retfærdiggør gæsternes tillid.

Sommerhus Sunrise Hill annonce er blevet set 2718 gange siden 31.05.2023.