Sommerhus SlavonkaPožega - Slavonien og Baranja

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Beliggende i hjertet af den livlige slaviske landsby Alilovci (adresse: Alilovci 50, 34334 Kaptol), som er kun 10 km fra indgangen til Papuk Nature Park, Shhhum Aquapark og Duboka adrenalinpark, og 9 km fra Požega. Det ligger 173 km fra Zagreb og 101 km fra Osijek. Huset har 150 m2 internt rum og 2000 m2 eksternt grønt område (indhegnet gård, have, frugthave). Den kan rumme 9 personer og den maksimale kapacitet er 11 personer (2 personer på en ekstra seng eller i stuen). Huset er rummeligt, smukt og veludstyret. Det har 3 soveværelser, et badeværelse, et toilet, et køkken og en stue i forbindelse med køkken og spisestue til 11 personer. Stor stue med aircondition, Wi-Fi, pejs, TV, stereoanlæg og dart. Køkkenet er fuldt udstyret med tallerkener, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, fryser og ovn. Badeværelset har et boblebad og en vaskemaskine. Stor grøn gård med varmt jacuzzi i op til 5 til 9 måneder Overdækket fiskeområde, legeplads, trampolin, liggestole.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er muligt kontant eller ved transaktion på IBAN HR2223600003114294293. En forudbetaling på EUR 100 sker efter aftale om aftalen som bekræftelse af reservationen. Ankomsttid fra kl.14 og frem efter aftale. Afgangstid er op til kl. 11.00, sen check-out er muligt, men efter forudgående aftale.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Der er mulighed for tilbagebetaling af forudbetalingen, hvis afbestillingen sker senest en uge før ankomstdagen. Ved afbestilling i sidste øjeblik af berettigede årsager, kan forudbetalingen bruges til en anden overnatningsreservation.
Afstande
  • Dagligvarer: 70 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Jernbanestation: 6 km
Ekstra tilbud
I huset har vi al information om aktiviteter, udflugter, museer, vinkældre og restauranter i nærheden. Stor stue med pejs, fladskærms TV, dartskive og WiFi. Køkken udstyret med mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine. Et badeværelse med jacuzzi og to toiletter. Overdækket fiskeri og mobil grill. Udendørs jacuzzi i den varme del af året. Legeplads med trampolin, gynger og sandkasse. Solsenge, bænke og steder at slappe af i naturen. Privat parkering. DESTINATIONEN TILBYDER: - Besøg på Jankovac udflugtssted i Papuk Naturpark - Vandring i Papuk, flere godt afmærkede stier - Aquapark SHHHUMA - Adrenalin Park "Duboka" for folk fra 7 til 80 år - Besøg i vinkældre med vinsmagning, Kutjevački kælder og andre - Hus Pannonia havet, Velika - GEO infocenter i Voćin - Cykel- eller quad ture på Papuk eller vinveje - Bećarc Museum og Tera Papnonik i Pleternica - Guidet turist sightseeing i Požega
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Slavonka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sveta Nedelja,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A9+2, September 2023
Feriehus Slavonka

Tak for din gæstfrihed, vi nød både feriehuset Slavonka og den nærliggende Papuk Naturpark. Stedet er rigt på faciliteter til en aktiv ferie, fremragende restauranter og et rigt udvalg af vine. Jeg anbefaler alle at besøge dette område.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Martina Keller
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Som din vært vil jeg vise dig skønheden i Slavonien og dens mest strålende del, Den Gyldne Dal! Jeg er bjergguide og kan anbefale en passende sti rundt i Papuk Naturpark. Jeg taler engelsk og tysk. Jeg bor i Požega, og jeg står altid til din rådighed, tæt på, men ikke for tæt på, villaen og gården er kun for dig! Vi ses i Slavonien!

Sommerhus Slavonka annonce er blevet set 2608 gange siden 26.04.2023.