Ferielejlighed ToniUgljan Poljana - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ugljan Poljana og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Slap af med din familie i denne komfortable bolig. Beliggende nær havet og centrum giver denne rummelige lejlighed en ideel atmosfære til afslapning, samtidig med at du kan nyde den anlagte gårdhave. Denne bolig tilbyder en terrasse, hvor du kan nyde den friske luft og en vidunderlig udsigt over haven. Gæsterne er også udstyret med gratis WiFi for at holde forbindelsen og have adgang til internettet. Lejligheden har aircondition, 2 soveværelser, rummelig opholdsstue og fuldt udstyret køkken med køleskab og kedel. Lejligheden har også et badeværelse udstyret med bruser og hårtørrer. Håndklæder og sengetøj er til rådighed for gæsternes komfort. Nyd freden og komforten i denne lejlighed og drag fordel af alle dens fordele under dit ophold.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling 30% og resten kontant.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ingen tilbagebetaling af forudbetaling.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Denne lejlighed tilbyder også følgende faciliteter: Gratis aircondition: Lejligheden er udstyret med aircondition, så du kan forfriske dig selv og bo komfortabelt selv under varme sommerdage. Fuldt udstyret køkken: Lejligheden har et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur, mikroovn, opvaskemaskine, tallerkener og bestik. Dette giver dig mulighed for at tilberede dine egne måltider og have komforten ved at være hjemme. TV og gratis WiFi: Lejligheden er udstyret med et TV, så du kan slappe af og nyde dine yndlingsprogrammer og film. Gratis WiFi giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til internettet og holde kontakten med resten af verden. Vaskemaskine: Gæsterne har en vaskemaskine til deres rådighed, som er særlig praktisk til længere ophold eller for familier med børn. Have med udendørs siddepladser: Nyd den smukt anlagte gårdhave med udendørs siddepladser. Her kan du slappe af, læse en bog eller nyde et måltid i den friske luft. De anførte ekstra faciliteter giver komfort, praktisk og mulighed for at nyde lejlighedens rum og omgivelser under dit ophold.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Toni
Julija Kačan Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Toni annonce er blevet set 2402 gange siden 25.05.2023.