Ferielejligheder SitaPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Tre nyrenoverede lejligheder "Sita" ligger i Podstrana, lige ud til havet. Denne kyst-oase, som kan prale af uberørte strande og krystalklart hav, er den perfekte destination for familier og alle dem, der leder efter et fredeligt tilflugtssted i en lille by med spændingen og den kulturelle rigdom i det nærliggende Split. Hver af vores lejligheder emmer af luftighed og komfort, og tilbyder to soveværelser, et moderne badeværelse, et funktionelt køkken med integreret stue og en privat balkon med udsigt over havet. Til din uforstyrrede ferie er hver lejlighed omhyggeligt designet og udstyret med moderne faciliteter: aircondition, WiFi, tv. Parkering er inden for ejendommen, mens nærheden af restauranter, butikker, stenstrande og sportsbaner byder på utallige muligheder for udforskning og aktiviteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Ved længere ophold skiftes sengetøj hver 7. dag, og håndklæder skiftes oftere, hvis det er nødvendigt. - Dagleje, turistskat, sengelinned, håndklæder, udstyret køkken med det nødvendige service og tilbehør, forbrug af vand, el og gas, aircondition, trådløst internet og parkeringsplads er inkluderet i prisen for arrangementet. - Forudbetaling er 30% af arrangementets samlede pris. Forudbetaling sker ved at sætte penge ind på en bankkonto. Restbeløbet op til den fulde pris for det aftalte arrangement betales ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 600 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 3 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Særlige lejligheder kræver særlig opmærksomhed, så i "Sita"-lejlighederne er vi klar til at berige dine glædesøjeblikke - uanset om det er bryllupper, forlovelser, jubilæer eller højtider som nytår, jul og påske - med særlige dekorationer, der vil gøre dit ophold uforglemmelig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sita
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Klaudija Tijardovic
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er dybt engageret i at være en venlig vært, jeg bestræber mig på at sikre, at gæster får et ubekymret ophold i min lejlighed. Jeg giver et detaljeret overblik over nærliggende attraktioner og eventyraktiviteter. Lejlighederne er omhyggeligt vedligeholdt, hvilket sikrer et behageligt og veludstyret miljø for gæsterne.

Ferielejligheder Sita annonce er blevet set 828 gange siden 23.03.2024.