Ferielejlighed P&MPodaca - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi inviterer dig til Apartment P&M beliggende i Podaca, et sted kendt for sit rene hav, milde klima, smukke strande og stor turisttradition. Stedet er ideelt til en behagelig familieferie, og dens geografiske placering er velegnet til dagsture til nærliggende byer; Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, helligdommen i Medjugorje, samt øerne Hvar, Korcula og Peljesac-halvøen. Huset ligger på en familieejendom ved siden af en stenstrand, væk fra folkemængderne og motorvejen. Lejligheden er kategoriseret med tre stjerner, udstyret med 3 soveværelser (2 dobbeltværelser og et enkelt) og 2 badeværelser. Det er også udstyret med aircondition og trådløst internet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Ved længere ophold skiftes sengetøj hver 7. dag, og håndklæder oftere, hvis det er nødvendigt. - Dagleje, turistskat, sengelinned, håndklæder, udstyret køkken med de nødvendige redskaber og tilbehør, vand, el og gas forbrug, aircondition, trådløst internet og parkeringsplads er inkluderet i prisen for arrangementet. - Forskudsbetalingen er 30 % af arrangementets samlede pris. Forskudsbetalingen sker ved at indbetale penge til en bankkonto. Resten op til den fulde pris for det aftalte arrangement betales ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Der er en parkeringsplads 50 meter fra huset i olivenlunden. I nærheden af huset, ved siden af stranden er der en familierestaurant Mendi, hvor du kan nyde fisk og skaldyr, forskellige pizzaer og grillede specialiteter. En købmand, et bageri, en frugt- og grøntsagsstand samt et posthus ligger omkring 300 meter fra huset. Langs stranden strækker en vandresti, der gennem Podaca, Brist fører hele vejen til Gradac. Stien er omkring 5 km lang og kan bruges til aftenture, løb, cykling ...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed P&M
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ela Milatić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed P&M annonce er blevet set 18865 gange siden 19.05.2022.