Sommerhus Villa Lady Di PlitvicePlitvička jezera - Kvarner

priser fra € 350 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Lady Di Plitvice ligger langs statsvejen D52, som forbinder NP Plitvička jezera og motorvej A1 frakørsel Otočac. Huset er et selvstændigt objekt. Huset har stor stue med køkken, 5 værelser, 2 badeværelser, sauna med bruser, ekstra toilet. Det har gratis Wi-Fi, elektrisk centralvarme, TV i stueetagen og ovenpå. Det har en stor indhegnet gård med en legeplads. Huset ligger i NP Plitvička jezera. Der er cirka 30 km til hovedindgangen til Nationalparken. I det omkringliggende område er der Plitvička Jezera National Park, North Velebit National Park, Young Bear Shelter i Kuterevo, Zip line Pazi medo, Nikola Tesla Memorial Park, Grabovača Cave Park, Mukinje Ski Resort, Gacka Spring, Majerovo Vrilo. Der er flere brætspil i huset, som du kan bruge. Huset er ideelt til 8 personer. Der er overdækket grill bag huset, så du kan grille uanset vejret Vi tager ikke imod husdyr Huset har el-centralvarme, aircondition, WI-FI.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation hos os er det nødvendigt at betale en forudbetaling på en tredjedel af det samlede beløb, og det resterende beløb 7-10 dage før ankomst ifølge aftalen. Det ideelle ankomsttidspunkt er fra kl. 15.00 til 20.00. At forlade huset er planlagt til klokken 10. Afhængig af belægning er der mulighed for afvigelser fra ankomst- og afgangstider. Minimumsantallet af nætter er 2 nætter. Vi giver rabat for 3 eller flere nætter. Der er gratis parkering inde i bygningen, og det er ikke nødvendigt med særlige arrangementer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi aftaler afbestilling ved booking.
Afstande
  • Hav: 60 km
  • Strand: 60 km
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 7 km
  • Tankstation: 5 km
  • Jernbanestation: 6 km
Ekstra tilbud
Villa Lady Di Plitvice ønsker dig et behageligt ophold i vores hus. Ved ankomsten tilbereder vi gerne en velkomstdrink til dig. Kontaktløs indtjekning af gæster og indrejse i huset er også muligt efter aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Villa Lady Di Plitvice
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dijana Ćudina Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Villa Lady Di Plitvice annonce er blevet set 7056 gange siden 03.11.2021.