Ferielejligheder Plitvice Lakes LodgePlitvička jezera - Kvarner

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Plitvička jezera og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Det charmerende træhus byder på tre rigt møblerede lejligheder med aircondition og egen indgang. På grund af sin beliggenhed er det attraktivt for gæster, da det garanterer uhindret adgang selv under snevejr. Stor anlagt have med sine faciliteter byder på masser af sjov og en behagelig ferie for børn og voksne. 1,5 km væk er der et centrum med butikker og restauranter, og indgangen til nationalparken ligger 16 km væk. At bo i et træhus er udover at være behageligt også meget nyttigt. Lag af harpiks inde i væggene har en positiv effekt på luftvejene, og træets varme farver og naturlighed reducerer stress og tilskynder til kreativitet og socialt samvær. Træhuset har ingen statisk elektricitet, så det tiltrækker ikke støv. Derfor er det et ideelt valg for personer, der er allergiske over for støv. Træoverflader absorberer overskydende fugt fra luften, og når luften bliver tør afgiver de præcis den fugt, de tidligere har optaget. Derfor siger vi, at et træhus lever og ånder. Da træ er en fremragende naturlig isolator, er opholdet behageligt om sommeren uden aircondition, og om vinteren holder det godt på varmen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Opholdsafgiften er inkluderet i prisen. WIFI er gratis og tilgængeligt overalt på ejendommen. Ved ophold på 5 nætter eller mere er slutrengøring inkluderet i prisen. For kortere ophold på 5 nætter er tillægget for slutrengøring 50 EUR. På forespørgsel er det muligt at overnatte ét kæledyr mod betaling. Et kæledyrsophold opkræves 10 EUR / dag. Ophold kortere end 3 nætter er ikke muligt. Ankomsttid / Check-in: fra kl. 16 på ankomstdagen. Afgangstid / Check ud: indtil kl. 10 på afrejsedagen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved bestilling af tid er det nødvendigt at betale et forskud på 30 %, og resten af beløbet senest 15 dage før den aftalte dato. Gratis afbestilling er muligt op til 30 dage før den aftalte dato. Ved aflysninger inden for 30 dage efter den aftalte dato kan forudbetalingen ikke refunderes. Ved afbud inden for 15 dage fra den aftalte dato refunderer vi ikke det indbetalte beløb, men vi tilbyder dig en aftale om at blive i den periode, der passer dig bedst.
Afstande
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Nationalpark: 16 km
Ekstra tilbud
Udover en hurtig ankomst og adgang til nationalparken "Plitvice-søerne", er der en række attraktioner, der er værd at besøge. Husly for unge bjørne i Kuterevo (62 km), Barać Caves (37 km), Grabovača Cave Park (46 km), Jelena Valley (28 km), Ranch med heste til ridning (30 km), Adrenalin Park (20 km), Zip line Pas på bjørnen 27 km), Nikola Tesla Memorial Center (51 km), arrangeret kælkebakke (7 km), skisportsstedet Mukinje (16 km), kilden til floden Gacka - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. er blot nogle af de attraktive steder, der er værd at besøge og skaber uforglemmelige minder. Hver lejlighed er udstyret med et udvalg af litteratur og brætspil, og du kan også slappe af i vores spa-område nedsænket i jacuzzien efter at have slappet af i saunaen. Til kølige aftener er der vores havepejs, hvor du kan nyde tilbagelænet, dækket af et tæppe og på klare nætter se stjernerne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Plitvice Lakes Lodge
Mario K. Renters Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Fransk,
Ferielejligheder Plitvice Lakes Lodge annonce er blevet set 5942 gange siden 26.03.2022.