Ferielejligheder Miro i Sea RelaxPisak - Split og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Pisak er en lille dalmatisk by halvvejs mellem Omiš og Makarska. Der er også to restauranter, en café, et bageri og et marked inden for 600 meter fra bygningen. Cirka 400 meter fra ejendommen ligger den lokale stenstrand, og på den anden side af ejendommen ligger naturparken Vruja, hvor du kan nyde det krystalgrøn-blå hav og naturlige skønhed. Ejendommen er beliggende første række til havet med privat adgang (trappe) til stenstranden. Hvis du vil nyde en smuk solnedgang, svømme i det krystalblå hav, hvor der ofte kan ses delfinstimer, og hvile i fred og ro, så er Pisak helt sikkert stedet for din ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst efter kl. 14.00. Afgang kl 10. En forudbetaling på 30% af den samlede pris betales til den bankkonto, hvis oplysninger sendes ved reservationen, og resten af beløbet ved ankomst. Ved modtagelse af forudbetalingen betragtes reservationen som endelig. Huset er udelukkende beregnet til hvile og afslapning for vores gæster, og det er strengt forbudt at arrangere fester og forstyrre den offentlige orden og fred, så respekter venligst vores betingelser. Hvis du er til natteliv og uforglemmelige øjeblikke, 20 minutter (i bil) fra ejendommen er der adskillige natklubber, pubber, diskoteker og strandbarer (Makarska, Omiš, Baška Voda).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Tidspunktet for at annullere reservationen er 30 dage (før ankomstdatoen). I tilfælde af annullering af reservationen vil dine penge blive returneret til din konto inden for 3 hverdage.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 15 km
  • Apotek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 7 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 16 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Garanteret to solsenge per lejlighed i skyggen af fyrretræer. Der er også en udendørs bruser på stranden. Spotlight på stranden til natsvømning under huset.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Miro i Sea Relax
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Miro Mikulic
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk,
Mere om ejeren

Mit navn er Miro Mikulić, og jeg er en tidligere professionel fodboldspiller, som tilbragte sin sportskarriere i Australien og Asien. Efter at have afsluttet min karriere, arvede jeg familievirksomheden (huset) for turisme og har gjort det med succes i ti år. Kaldenavnet, jeg fik af de tjekkiske gæster, er Jirži Bartuška på grund af den visuelle lighed og den karisma, jeg har ifølge dem.

Ferielejligheder Miro i Sea Relax annonce er blevet set 557 gange siden 12.04.2024.