Ferielejligheder NadaPirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pirovac og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Smukt møblerede og udstyrede lejligheder (aircondition, satellit-tv, internet) ligger tæt på hovedstranden (150 m), som har alle nødvendige faciliteter for børn og voksne: beachvolleybane, trampolin, bådudlejning, caféer og restauranter. Vi tilbyder 2 lejligheder, et soveværelse (2 personer) og to soveværelser (2 2 personer). For din bil er der også en parkeringsplads i skyggen og muligheden for at bruge en fælles grill og udendørs bruser.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan betale i euro eller kunas. Forbehold vil ske ved betaling af 30% af beløbet eller efter aftale. Du modtager et forudbetalingsfaktura nummer pr. E-mail på din anmodning. Det resterende beløb skal betales ved ankomsten til lejligheden. Opholdsskat er IKKE i prisen. Den bedste tid at ankomme er efter klokken 13, for kvaliteten af ​​lejligheden forberedelse, og går til 9. 30 timer. Vær forsigtig med at passe på lejligheden i lejligheden, og lad den være på farten. .
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har fælles grill og kan bruge en udendørs bruser. Vi har et opbevaringsrum til dine cykler, hvor du kan udforske de bredere omgivelser på eksisterende cykelstier. Der er en organiseret udflugt til Kornati, du kan besøge Krka National Park, Vransko Lake Nature Park, ... I slutningen af ​​Pirovac Bay er der også et helbredende mudder, som besøgende i stigende grad bruger år efter år.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nada
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
/,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Nada, August 2017
dejlig lejlighed

Lejligheden er stor, pænt dekoreret og ren. Omkring 250 meter fra en smuk sandstrand og store fyr-perfekte skygge. Tæt ved er også butikker, et sundhedscenter og markedet. Ejerne, Mr. og Mrs er meget venlige.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
gode gæster

Mange tak for din pæne kommentar. Jeg er glad for, at du kunne lide i Pirovac, at vi var komfortable i vores lejlighed. Kom igen.

Murska Sobota,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Nada, Juli 2017
Super lejlighed

Lejligheden er meget pænt dekoreret og ren og nær stranden (250 m), butikker (350 m) og byens centrum (500 m). Størrelsen af ​​lejligheden er bare perfekt, stor altan er et ekstra plus. Det er også i lejligheden med alt hvad du har brug for to personer. Ejeren Nada er en meget flot dame.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Hyggelige og rolige gæster

Vi er glade for, at du kunne lide det med os. Tak. Venlig hilsen.

Nada Bokulić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Nada annonce er blevet set 46179 gange siden 25.03.2016.