Ferielejligheder LordPirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Familiehus i første række til havet på hovedstranden i Pirovac. Der er 7 lejligheder, hvoraf nogle er 4 og nogle 3 stjerner. Næsten alle lejligheder, med undtagelse af en studielejlighed, har udsigt over havet og hovedstranden foran huset. Terrasserne er store og rummelige, de har tagpaneler som skyggebeskyttelse og giver komforten ved at nyde udsigten over havet og de omkringliggende øer. I gården til vores gæster tilbyder vi: strandstole, gasgrill, bad og toilet til vores gæster. Gården er nyrenoveret siden sidste år, et urbant præg med sten, der emmer af harmoni og renhed, et kunstværk - Vindrosen ved selve indgangen til gården, et diskret smedet hegn, der giver panoramaudsigt over det stykke paradis. Alle gæster modtager 1L ekstra jomfru olivenolie i gave ved afrejse, og venter på dem i lejligheden: en flaske Studene, en flaske 0,7 dcl ekstra jomfru olivenolie og 0,7 dcl indenlandsk valnød til at smage og nyde mens de er på årligt. Fordi det årlige skulle være hedonisme, og alt det andet er historier!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Der er ingen betaling for brug af aircondition, ingen betaling for slutrengøring, dvs - udover lejeprisen er der ingen ekstra gebyrer. En forudbetaling på 25% af det samlede beløb foretrækkes. Rygning er tilladt på terrasserne i hver lejlighed. Kæledyr er tilladt mod et ekstra gebyr på €5 for små racer og €10 for mellemstore og store racer. Det er muligt at få en fortøjning til en båd og et sted at opbevare en bådtrailer mod et ekstra gebyr på €10 for hver vare. Da der er 7 lejligheder, har hver enkelt lejlighed husorden, og vi beder dig venligst følge dem! Det ville betyde, at der fra midnat til syv om morgenen ikke er larm og ballade, så du, såvel som gæsterne omkring dig, får et godt minde om den årlige begivenhed. Vores slogan er: Fordi det er rart for os, og du kommer til os, så det kan være sådan for dig :) 5, For yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til: Mail, Whatsapp, Viber, normalt opkald, SMS, iMessage , Google Maps eller hvad der er glad for dig Vi er her for dig!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 200 km
  • Lufthavn: 500 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 100 m
  • Kasino: 10 km
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lord
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Písek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Januar 1970
Alt er godt her

Vi går til apt Lord næsten hvert år, og alt er altid godt her. Vi var her ca. 10 gange. Vi boede i et passende ID: 47431, ID: 47432, ID: 47434. De er alle gode. Meget flot vært, smukke apt og smukke omgivelser.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lord, August 2018
Divan hvile

I perioden fra 20.08. indtil den 26.08.2018. Jeg var sammen med min kone på ferie i Herrens lejligheder i Pirovac! Jeg har virkelig kun rosende ord for dem, fra at dekorere lejlighederne, venlighed, tæt ved havet (et par skridt), stranden er rent og ryddeligt, har masser af indhold! Dobbelt espresso og kaffe med kold mælk 20 kn, billigere end i ZG. Byen Pirovac er stille, ren, komfortabel at gå! Min kone og jeg har ikke haft sådan en behagelig og afslappende ferie hidtil! Vi kommer også tilbage og ske, og alle, der beslutter at besøge disse lejligheder, vil ikke begå en fejl! Tak igen for en behagelig ferie!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Pirovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lord, Juli 2016
Stille og behageligt ophold i Pirovac!

Kære familie Meic - Sidić, Vi vil gerne takke dig for det behagelige og smukke ophold i din lejlighed. Lejlighed har opfyldt vores forventninger, lige fra planlægning til placeringen af ​​lejligheden, som er i centrum af Pirovac, tæt på havet. Vi havde en behagelig og varm sommer! 🙂 Venlig hilsen!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
blomme

Tak for de gode ord, fremragende vurdering og cognac ;-) Hilsner!

Vis alle anmeldelser
Josip Meić - Sidić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Hej allesammen. Mit navn er Josip, jeg er 66 år gammel, og min kone og jeg har beskæftiget os med udlejning og catering i over 35 år. Jeg er ikke en polyglot, men jeg prøver at være en meget hjælpsom og venlig vært. Jeg er især glad for at belønne hver gæst med vores hjemmelavede produkter, nemlig ekstra jomfru olivenolie og hjemmelavede valnødder.

Ferielejligheder Lord annonce er blevet set 84279 gange siden 09.03.2015.